Uusimmat

Harvey Weinstein perseili Peter Jacksonille tavalla, jota ohjaaja ei voinut sietää – Kosto tapahtui Taru sormusten herrasta -elokuvaan piilotetuilla viesteillä

06.10.2021 09:29 Muropaketin toimitus

Vankituomion saanut tuottaja Harvey Weinstein teki kaikkensa, jottei Peter Jackson saisi tehtyä Taru sormusten herrasta -elokuvia.

Armchair Expert -podcastissa vieraillut Elijah Wood kertoi Peter Jacksonin kostaneen tuottaja Harvey Weinsteinille kekseliäällä tavalla. Weinsteinin ja hänen veljensä Bobin Miramax-studio oli alun perin 1990-luvulla mukana Taru sormusten herrasta -elokuvaprojektissa.

Elokuvatrilogian teki lopulta New Line Cinema, mutta Weinstein perseili, eikä halunnut Jacksonin tekevän leffoja toisen studion kanssa. Jackson kosti lopulta tekemällä Harvey Weinsteinista yhden elokuvan örkeistä.

– Eiköhän tästä voi nykyään puhua, Weinstein on vittu vankilassa ja voi haistaa paskan. Yksi Sormusten herran örkkimaskeista suunniteltiin ja tehtiin näyttämään Weinsteinilta. Se oli Peter Jacksonin julkinen keskisormi hänelle, Wood kertoo.

Weinsteinin veljesten nimet näkyvät myös lopputeksteissä yhtä aikaa kahden örkkirumiluksen kanssa, joka ei todennäköisesti ole sattumaa: