Harvinainen tilaisuus tarjolla: Kirjoita elokuvakäsikirjoitus ja voita 10 000 euroa

12.06.2017 10:19 | Muropaketin toimitus

Solar Films järjestää elokuvakäsikirjoituskilpailun yhdessä Ikaalisten ja Luopioisten säästöpankkisäätiöiden ja Aito Säästöpankin kanssa. Kilpailun voittaja saa 10 000 euron arvoisen pääpalkinnon. Lisäksi on mahdollista, että Solar Films työstää käsikirjoituksen pohjalta elokuvan.

The End -kilpailuun voi osallistua kirjoittamalla maksimissaan 30-sivuisen treatmentin eli käsikirjoitustiivistelmän, joka kertoo tarinan alusta loppuun niin, että siitä voi hahmottaa kokonaisuuden; teemat, tarinan, muodon ja sisällön. Lisäksi osallistuja kirjoittaa maksimissaan viiden sivun mittaisen dialogikohtauksen sekä elokuvan henkilöluettelon lyhyin luonnekuvauksin.

Käsikirjoituskilpailun ehdokkaiden viimeinen palautuspäivä on 29. syyskuuta. Voittajat valitaan tammikuun lopussa 2018.

The End -kilpailun raatiin kuuluvat elokuvaohjaaja Markku Pölönen, elokuvaohjaaja Petri Kotwica, tuottaja Rimbo Salomaa sekä kilpailun koordinaattori Marketta Vaismaa.

”Käsikirjoituskilpailuja järjestetään todella harvoin. On ilo olla mukana tällaisessa kilpailussa, josta saattaa nousta esiin yllättäviä tarinoita ja uusi käsikirjoittajia”, Solar Filmsin tuottaja Rimbo Salomaa kertoo.

Lisätietoja The End -kilpailusta Facebookissa.

Muropaketin uusimmat