Uusimmat

Edes haukutun Fantastic Fourin tähti ei ole suostunut katsomaan elokuvaa

17.09.2015 08:20 Tatu Junni

Josh Trankin ohjaamassa ja laajalti haukutussa Fantastic Fourissa naispääosaa eli Susan Stormia esittää House of Cards -tähti Kate Mara.

Fantastic Four on flopannut kansainvälisesti. Elokuva ei yksinkertaisesti ole kerännyt tarpeeksi katsojia – ja ne, jotka se ovatkin nähneet, eivät ole enimmäkseen pitäneet näkemästään.

Tuoreessa haastattelussaan myös lokakuussa ilmestyvässä The Martianissa näyttelevät Kate Mara paljasti, ettei edes hän ole katsonut Fantastic Fouria.

Tämä ei sinänsä ole mitenkään poikkeuksellista – läheskään kaikki näyttelijät eivät ole kiinnostuneita näkemään omia elokuviaan. Maran kommentti on kuitenkin viimeinen naula Ihmenelosten epäonniseen arkkuun.

Ja silti: jatko-osa on tekeillä.

Lähde: ET

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat