Hawkeye-tähti Jeremy Renner ei aio katsoa Avengers: Endgamea enää ikinä

26.11.2021 09:06 | Muropaketin toimitus

Avengers: Endgame oli Jeremy Rennerille tunteellinen kokemus.

Jeremy Renner kertoo BBC:n haastattelussa katsoneensa Avengers: Endgame -elokuvan vain yhden ja ainoan kerran. Hawkeye-stara ei aio katsoa Marvelin leffauniversumin pitkän tarinakokoisuuden päätöselokuvaa enää ikinä.

Tunteellinen kokemus oli näyttelijälle melkein liikaa, useiden hänen pitkäaikaisten kollegoidensa esittämien hahmojen heittäessä henkensä.

– Näin Endgamen sen maailmanensi-illassa, mutta se oli vain kaikille meille järjestetty juhlatilaisuus. Se oli melkoinen kokemus käydä läpi. Me kaikki nauroimme ja itkimme, Renner sanoo.

– En aio katsoa sitä enää ikinä, se on minulle liikaa. Yksi katsomiskerta riitti, erityisesti sen takia, että me kaikki näyttelijät olimme kuin tavallisia katsojia. Se oli kaunis kokemus, jonka jaoin kollegoideni kanssa, hän jatkaa.

Rennerin esittämän Hawkeyen oma Marvel-sarja alkoi Disney+:ssa keskiviikkona kahden jakson voimin. Uudet jaksot tulevat tarjolle aina keskiviikkoisin, ja niitä on yhteensä kuusi.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Muropaketin arvostelussa sarjasta löydettiin paljon hyvää, mutta myös huonoa. Siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Jo ensimmäisen jakson loppupuolella ja vielä pahemmin kakkosjaksossa Hawkeye alkaa jurnuttaa paikoillaan. Tietysti parissa ensimmäisessä episodissa asetellaan lähinnä palikoita paikoilleen ja esitellään perinpohjaisesti hahmot sekä kantava juoni. Asioita kyllä tapahtuu, mutta sarja tuntuu toistavan samat jutut liian monta kertaa..

..Kritiikistä huolimatta Hawkeyen ensimmäinen jakso on Marvelin Disney+-sarjojen piloteista paras. Se tempaisee täyteen ahdettunakin väkisin mukaansa. Viihdepläyjäyksen kohderyhmä ei ole vain kaiken katsovat Marvel-fanit.”

Arvostelu | Hawkeye tuo mieleen Marvelin Netflix-sarjat, mutta paljon hyvääkin ”koko perheen Die Hardissa” on

Muropaketin uusimmat