Uusimmat

HBO härnää malttamattomia faneja onnistuneesti Westworld-scifi-sarjan 3. kauden mainospätkällä ja hämärällä nettisivulla

12.11.2019 08:45 Muropaketin toimitus

HBO Nordicilla nähtävän Westworld-scifisarjan kolmannen tuotantokauden ensi-iltaa ei ole vieläkään paljastettu.

HBO on julkaissut uuden promovideon Westworld-sarjan kolmannesta tuotantokaudesta, joka esittelee hämärän Incite-firman ja yhden sen perustajista, miehen nimeltään Liam Dempsey Sr.

Incite on erittäin todennäköisesti tärkeässä roolissa uusissa jaksoissa ja sen ideoihin voi tutustua paremmin firman omilla kotisivuilla.

Hittisarjan tyyli ilmeisesti muuttuu melko reippaasti jo viime heinäkuussa julkaistun ensimmäisen trailerin perusteella. Uusina kasvoina kolmannella kaudella mukaan liittyvät ainakin Aaron Paul (Breaking Bad), Lena Waithe (Ready Player One), Vincent Cassel (Black Swan, Eastern Promises) ja Marshawn Lynch.

Mukana ovat myös edelleen esimerkiksi Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth ja Rodrigo Santoro. Scifisarjan seuraava kausi on aiempia lyhyempi, sillä se sisältää vain kahdeksan jaksoa normaalin kymmenen sijaan.

Westworld jatkuu jossain vaiheessa vuotta 2020, mutta tarkkaa ensi-iltaa ei ole edelleenkään paljastettu.

Muropaketin uusimmat