HBO lopetti fanien harmiksi loistavan Stephen King -sarjansa – Nyt kanavan pamppu kertoo syyn päätökselle

11.02.2021 08:39 | Muropaketin toimitus

HBO:n Stephen King -sarja The Outsiderin lopettamiselle heti ensimmäisen kauden jälkeen oli hyvä syy.

Stephen King -fanit saivat pettyä viime syksynä HBO:n vahvistaessa, ettei kanavan kehuttu ja hyviä katsojalukuja kerännyt King-adaptaatio The Outsider saa jatkoa. Nyt HBO-pamppu Casey Bloys kertoo Entertainment Weeklyn haastattelussa syyn miksi sarja päätettiin suosiosta ja kehuista huolimatta lopettaa heti ensimmäisen kauden jälkeen.

– Yritämme lähestyä kaikkia projekteja siltä kantilta, että ne saavat myös toisen tuotantokauden. Se on aina vaikeaa, Bloys sanoo.

– Haastavinta se on silloin, kun ensimmäinen kausi perustuu kirjaan, kuten The Outsider. Jos siitä aikoo jatkaa pidemmälle, niin täytyy olla aivan varma, että kerrottavana on kunnon tarina. Me emme löytäneet mielestämme tarpeeksi hyvää stooria jatkoa varten, mitään mikä olisi ollut yhtä hyvä kuin The Outsiderin ensimmäinen kausi, hän jatkaa.

Mainion sarjan lopettamiselle oli siis hyvä syy. Muropaketin arviossa The Outsider sai kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”The Outsider -sarja on HBO-kanavan ensimmäinen King-sovitus, joka on ehdottomasti sieltä paremmasta päästä, kaapelikanavan taattua laatua. Kirjailijan fanien lisäksi kymmenestä jaksosta koostuva sarja toiminee synkistelyn ystäville. The Outsiderissa on paikoittain samaa fiilistä kuin esimerkiksi True Detectiven ensimmäisellä kaudella tai Twin Peaksissa.”

Arvostelu: HBO Nordicin Stephen King -sarja The Outsider on alkuvuoden tv-tapaus

Muropaketin uusimmat