HBO Max -suoratoistopalvelu saapuu Eurooppaan isosti tänä vuonna ja Suomi on ensimmäisten maiden joukossa

04.03.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Warner Media aloittaa HBO Max -palvelun Euroopassa tämän vuoden aikana. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole kuitenkaan vielä kerrottu.

Suoratoistomarkkinat jatkavat kasvuaan tänä vuonna ja Euroopan markkinoille tulee uusi yrittäjä vuoden aikana, kun Warner Media lanseeraa HBO Maxin myös Atlantin tällä puolen. Varietyn uutisen mukaan HBO Max avataan latinalaisessa Amerikassa kesäkuussa ja vuoden loppua kohden myös Euroopassa.

Euroopassa ensimmäisinä palvelun saavat Pohjoismaat, Espanja ja Portugali, minkä jälkeen vuorossa ovat keskinen ja itäinen Eurooppa.

Pohjoismaissa toimiva HBO Nordic muuttuu tämän myötä HBO Maxiksi.

“Pyrkimyksenä on tavoittaa kaikkiaan 190 eri markkina-aluetta”, kommentoi WarnerMedian Euroopan alueen ohjelmasta vastaava johtaja Hannes Heyelmann.

Viime vuoden lopussa WarnerMedia teki päätöksen julkaista pandemian vuoksi kaikki vuoden 2021 elokuvaensi-iltansa HBO Maxissa. Euroopassa päätökset elokuvien julkaisun osalta tehdään tapauskohtaisesti.

“Emme tee kaikkea samaan tapaan kuin Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä katsomme tilannetta markkina-alue kerrallaan – mikä on parasta kuluttajille ja mikä on parasta elokuvalle. Ja otamme COVID-tilanteen huomioon”, Heyelmann jatkaa.

Muropaketin uusimmat