Uusimmat

HBO Nordic esittää BBC:n Killing Eve -sarjan tuoreeltaan Suomessa

23.03.2018 12:28 Muropaketin toimitus

Killing Eve alkaa HBO Nordicilla huhtikuun alussa.

HBO Nordic esittää Luke Jenningsin Villanelle-kirjasarjaan perustuvan Killing Eve -sarjan vain päivän viiveellä sen Yhdysvaltain ensi-illasta. BBC American käsialaa olevan trillerin ensimmäinen jakso tulee tarjolle striimauspalveluun 9. huhtikuuta.

Killing Eve on hienosta Fleabag-sarjasta parhaiten tunnetun Phoebe Waller-Bridgen käsikirjoittama ja tuottama. Fleabagia esittää tällä hetkellä Suomessa Yle Tv2 ja sen jaksot löytyvät myös Yle Areenasta.

Killing Even virallinen synopsis kertoo:

”Sandra Oh (Greyn anatomia) esittää Evaa, kyllästynyttä MI5:n turvallisuuspäällikköä, jonka toimistotehtävät eivät täytä hänen odotuksiaan vakoojana olemisesta. Jodie Comer (Doctor Foster) on Villanelle, pelottava palkkamurhaaja, joka nauttii ammattinsa mahdollistamasta ylellisyydestä. Eva ja Villanelle ajautuvat vaaralliseen kissa ja hiiri -leikkiin, kun Eve saa tehtäväkseen napata Villanelle ennen tämän seuraavaa iskua. Perinteinen vakoojatarina kääntyy kuitenkin pian päälaelleen.

Oh’n ja Comerin ohella sarjassa nähdään Carolynia esittävä Fiona Shaw (Harry Potter), Even kollegaa Billiä näyttelevä David Haig (Neljät häät ja hautajaiset) ja Konstantin-nimistä miestä esittävä Kim Bodnia, joka on tullut monille tutuksi Silta-sarjasta. Lisäksi mukana ovat mm. Darren Boyd (Fortitude – ikiroudan kirous), Sean Delaney (Midsomerin murhat), Kirby Howell-Baptiste (Downward Dog) ja Owen McDonnell (Muukalaiset keskellämme).”

Muropaketin uusimmat