HBO Nordicin uudet julkaisut viikolla 8/2020: Luvassa 12 uutta elokuvaa ja uusia jaksoja tutuista sarjoista

17.02.2020 14:30 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicilla jatkuu toisen kauden myötä saksalainen pankkiirisarja Bad Banks. John Oliver palaa keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja uutuusdokumentissa tutustutaan nuorten koululaisten kisaan. Kirjastoelokuviin lisätään joukko kiinnostavia elokuvia, kuten kuvassa oleva, Martin McDonaghin ohjaama Seitsemän psykopaattia.

Viikon 7 uutuudet HBO Nordicilla:

Last Week Tonight With John Oliver, kausi 7 – 18. helmikuuta alkaen

Koomikko John Oliver käsittelee ajankohtaisohjelmassaan omaleimaisella otteella viikon kiinnostavimmat yhteiskunnalliset, poliittiset ja eksistentiaaliset aiheet, jotka askarruttavat meitä kaikkia.

Bad Banks, kausi 2 – 19. helmikuuta alkaen

Kuusi kuukautta on kulunut siitä, kun finanssimaailma melkein romahti kriisissä. Tiukentuneet ehdot ja säännöt tekevät liiketoiminnasta erittäin vaikean maailman kolmanneksi suurimmalle pankille – Deutsche Global Investille. Kunnianhimoisella sijoituspankkiirilla Jana Liekamilla (Paula Beer) asiat eivät suju suunnitellusti. Hänellä ja hänen tiimillään, joka työskentelee Christelle Leblancin (Désirée Nobusch) palveluksessa, ovat kädet sidotut. Mutta Jana nousee nopeasti vahvaan asemaan, kun Leblanc lähettää hänet Berliiniin uutta tehtävää varten. Janalla on kuitenkin myös oma salainen agenda, sillä hän edelleen, kaikesta huolimatta, paheksuu pomoaan.

We Are The Dream: The Kids Of The Oakland Mlk Oratorical Fest – 19. helmikuuta

Joka vuosi Kalifornian Oaklandissa sadat peruskoululaiset kilpailevat Martin Luther King Oratorical Festival -tapahtumassa esittämällä yhdistelmiä julkaistuista ja alkuperäisistä runoista ja puheista. Tämä dokumenttielokuva kuvaa kuukausia, joiden aikana valmistaudutaan 40. vuosittaiseen festivaaliin, kun koulut ympäri kaupunkia lähettävät parhaimmat opiskelijansa kilpailemaan. Ohjelma on muotokuva intohimoisista nuorista, jotka nostavat äänensä välittämistään aiheista – rodullisesta epäoikeudenmukaisuudesta, maahanmuutosta ja muusta – sekä heitä juhlivasta yhteisöstä. Dokumentin on ohjannut Emmy-palkittu Amy Schatz ja sen vastaava tuottaja on True Detective -sarjasta tuttu näyttelijä Mahershala Ali.

Kirjastoelokuvat – saataville 20. helmikuuta:

Before We Go
The Edge of Love
Imagine Me & You (Amor yllättää)
The Impossible (Selviytyminen)
The Last Legion
Miss Potter (Beatrix Potter – taiteilijaelämää)
The Oxford Murders (Oxfordin murhat)
Perfume: The Story of a Murderer (Parfyymi)
Seven Psychopaths (Seitsemän psykopaattia)
Sleeping With Other People
Suite Francaise
The Young Victoria (Nuori Victoria)

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat