Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet huhtikuussa – Nämä sarjat ja elokuvat tulossa

01.04.2018 11:13 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa HBO:lla jatkuvat suosikkisarjat Westworld, The Handmaid’s Tale ja Fear the Walking Dead. Elokuvapuolella julkaistaan Al Pacinon tähdittämä draama Paterno.

Uudet sarjat ja tuotantokaudet:

Freakish, kaudet 1-2 – 1. huhtikuuta
Paikallisessa kemikaalitehtaassa tapahtuu räjähdys ja sen seurauksena saalistajamutantit pääsevät valloilleen. Läheisen koulun oppilaiden on yhdistettävä voimansa taistellakseen niitä vastaan. Yrittäessään estää zombeja pääsemästä sisälle kouluun, oppilaiden on myös selviydyttävä omien haasteidensa kanssa kuten salaraskaudesta ja siitä, mikä oikeasti aiheutti tuhoisan räjähdyksen. Sarjassa nähdään monia sosiaalisen median tähtiä ja julkkiksia. Pääosissa Melvin Gregg, Liza Koshy, Hayes Grier, Meghan Rienks, Niki DeMartino, Leo Howard ja Aislinn Paul.

You’ve Been Tagged – 1. kausi 1. huhtikuuta ja 2. kausi 9. huhtikuuta
Lukiolaiset Hailey, Rowan ja Elisia, joiden menneisyys on selittämättömästi kytköksissä toisiinsa, saavat sarjan väkivaltavideoita monkeyman-nimeä käyttävältä tuntemattomalta lähettäjältä. t@gged on tästä ajasta kertova trilleri, jossa käsitellään sosiaalisen median mahdollistamia pelottavia riskejä tuntemattomuuden suojissa. Pääosissa Lulu Antariksa, Lia Marie Johnson ja Katelyn Nacon.

Guidance – kaudet 1-2 1. huhtikuuta ja 3. kausi 17. huhtikuuta
Koulun opinto-ohjaana toimiva Anna yrittää selvittää sosiaalisessa mediassa koulun suosituimmasta tytöstä kiertävien skandaalikuvien levittäjää. Vilpittömän hyvää tarkoittavan Annan on kuitenkin voitettava omat epävarmuutensa ja rikottava rajoja oppiakseen todella tuntemaan oppilaansa, jotka harvoin ovat sitä miltä näyttävät. Pääosissa Michelle Trachtenberg, Amanda Steele, Taylor John Smith, Graham Phillips, Erica Dasher, Arden Rose, Dianne Doan ja Monique Coleman.

Famous In Love, 2. kausi – 5. huhtikuuta alkaen
Kulissiavioliiton solminut Hollywoodin ykköstyttö Paige Townsen jatkaa sydämet pysäyttävää rakkauselämäänsä uusissa draaman täytteisissä 2. kauden jaksoissa. Rebecca Serlen romaaniin perustuvan sarjan pääosissa nähdään Bella Thorne, Charlie DePew, George Flores, Carter Jenkins ja Niki Koss.

Hard Sun, 1. kausi – 6. huhtikuuta alkaen
Maailmanloppun kynnykselle sijoittuvassa brittiläisessä rikossarjassa seurataan kahta hyvin erilaista poliisia Charlie Hicksiä ja Elaine Renkoa tämän päivän Lontoossa. Charlie ja Elaine huomaavat tulleensa vedetyksi mukaan keskelle salaliittoa tavalliselta vaikuttavan murhatutkinnan yhteydessä. Tutkinnan edetessä he törmäävät todisteeseen siitä, että salaperäisen kosmisen tapahtuman vuoksi maailma tuhoutuu viidessä vuodessa. Parivaljakon on laitettava kaiken kekseliäisyytensä peliin pysyäkseen turvassa MI5:lta, joka yrittää vaientaa heidät. Samalla heidän on myös keksittävä keino pitääkseen rakkaansa turvassa ja noudattaa lakia maailmassa, jonka aika on käymässä vähiin. Pääosissa Agyness Deyn ja Jim Sturgess.

Vice, 6. kausi – 6. huhtikuuta alkaen
Emmy-palkittu viikoittainen makasiinishow Vice jatkuu tarjoten reportaaseja Irakista, Venäjältä, Keski-Afrikan tasavallasta ja Kiinasta. Tarkastelun kohteeksi joutuvat myös Yhdysvaltain asiat, kuten aselaki, maahanmuuttajat, talous, koulutus ja ihmisoikeudet. Uuteen kauteen startataan nuorisojärjestelmää tarkastelevassa erikoisjaksossa yhdessä näyttelijä Michael Kenneth Williamsin (Langalla, Boardwalk Empire, The Night Of) kanssa.

Bosch, 4. kausi – 14. huhtikuuta alkaen
Bosch saa toimeksiannoksi selvittää LAPD:tä vastaan oikeusjutun nostaneen lakimiehen murhan, kun tämä löydetään oikeudenkäyntiä edeltävänä päivänä kuolleena. Boschin on tartuttava jokaiseen vihjeeseen, vaikka se kääntäisi valokeilan takaisin hänen omaan osastoonsa. Yhden murhan kietoutuessa toiseen on Boschin sovitettava yhteen menneisyytensä löytääkseen oikeuden, joka on kiertänyt hänet kaukaa jo pitkään. Sarja perustuu Michael Connellyn menestyskirjasarjaan. Pääosissa Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz ja Lance Reddick.

Wyatt Cenac’s Problem Areas,1. kausi – 14. huhtikuuta alkaen
HBO:n uusi komediallinen ajankohtaisohjelma, jossa seurataan Emmy- ja WGA-palkittua koomikkoa ja kirjoittajaa tämän tutkiessa Yhdysvaltojen päivänpolttavia aiheita. Pitkäaikainen The Daily Shown kirjeenvaihtaja tutkii sosiaalisia ja kulttuurillisia ongelmia, joihin törmää tämän päivän Yhdysvalloissa. Ohjelma sisältää dokumenttityylisiä kenttäraportteja, jotka toimivat kunkin jakson keskipisteenä ja joita Wyatt tarkastelee omasta ainutlaatuisesta näkökulmastaan. Hän käsittelee myös amerikkalaisia kiinnostavia ongelmia tarjoten näihin arjen haittoihin koomisia ratkaisuja.

Fear the Walking Dead, 4. kausi alkuosa – 16. huhtikuuta alkaen
AMC:n hittisarja jatkuu uuden kauden myötä, jossa tapahtumat risteävät ensimmäistä kertaa The Walking Dead -sarjan tapahtumien kanssa, kun Lennie Jamesin esittämä suosikkihahmo Morgan Jones liittyy mukaan. Tulevalla kaudella mukaan liittyy myös Maggie Grace (Lost, Taken). Pääosissa Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Lennie James ja Maggie Grace.

Westworld, 2. kausi – 23. huhtikuuta alkaen
Westworld on tummasävyinen odysseia tekoälyn kukoistuksen aikaan, jossa ihmisten kaikki turmeltuneimmatkin mielihalut pääsevät valloilleen. Toisella kaudella nähdään ensimmäiseltä kaudelta tuttuja näyttelijöitä, kuten Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard), Ed Harris (mustiin pukeutunut mies), Ingrid Bolsø Berdal (Armistice) ja monia muita. Uusina näyttelijöinä mukaan sarjaan liittyvät Gustaf Skarsgård, Fares Fares ja Katja Herbers. Sarja perustuu Michael Crichtonin käsikirjoittamaan ja ohjaamaan, vuonna 1973 valmistuneeseen samannimiseen elokuvaan.

The Handmaid’s Tale, 2. kausi – alkaa tuplajaksolla 26. huhtikuuta alkaen
Palkittu menestyssarja jatkuu uuden 13-osaisen kauden myötä 26.4 alkaen, jolloin sarjasta tulee saataville kaksi ensimmäistä jaksoa. Loput jaksot tulevat saataville torstaisin. Toisen kauden keskiössä on Junen/Offredin raskaus ja tämän taistelu syntymättömän lapsensa vapaudesta Gileadin julmassa teokraattisessa yhteiskunnassa. Offredin rinnalla taistelevat – tai kärsivät – kaikki muutkin tätä synkkää todellisuutta vastaan. Margaret Atwoodin samannimiseen klassikkoromaaniin (suom. Orjattaresi) perustuvan sarjan on televisiolle kirjoittanut Bruce Miller. Pääosissa Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O-T Fagbenie, Joseph Fiennes, Max Minghella, Yvonne Strahovski ja Samira Wiley.

Uudet elokuvat:

King of the Wilderness – 3. huhtikuuta
Dokumentissa tutustaan Tri Martin Luther King Jr.:iin ja hänen viimeisiin vuosiinsa ympärillä olleiden ihmisten kertomana – aina äänioikeustaistelusta rodullisen syrjinnän kieltämiseksi vuonna 1965 ja hänen salamurhaansa 1968. Dokumentti tarjoaa kirkkaan kuvan Kingin luonteesta ja miehestä, joka oli vankkumaton väkivallanvastustaja epävakaassa maassa. Kingin sanat korostavat väkivallattomuuden tärkeyttä yhä tämän päivän Yhdysvalloissa, joka ei ole 50 vuoteen ollut yhtä kahtia jakautunut kuin mitä se nyt on. Dokumentin on ohjannut Peter Kunhardt.

Paterno – 8. huhtikuuta
Al Pacinon tähdittämä draamaelokuva kertoo Penn Staten yliopiston amerikkalaisjalkapallojoukkueen apulaisvalmentaja Jerry Sanduskyn aiheuttaman seksiskandaalin jälkiseuraamuksista, joiden keskelle joukkueen päävalmentaja Joe Paterno joutuu. Urallaan eniten yliopistomestaruuksia kahmineen Paternon saavutukset kyseenalaistetaan, kun hän joutuu vastaamaan epäonnistuneen byrokratian seuraamuksista. Debora Cahnin ja John C. Richardsin käsikirjoituksen pohjalta elokuvan on ohjannut Barry Levinson. Muissa rooleissa nähdään Riley Keough, Kathy Baker, Greg Grunberg, Annie Parisse ja Larry Mitchell.

I am Evidence – 17. huhtikuuta
Mariska Hargitayn tuottamassa dokumentissa paljastetaan kauhistuttavat luvut tämän päivän Yhdysvaltojen testaamattomista raiskaustesteistä. DNA:n voimasta huolimatta rikosten ratkaisemiseksi ja ehkäisemiseksi satoja tuhansia näistä testeistä, jotka sisältävät mahdollisesti ratkaisevia DNA-todisteita, lojuvat testaamattomina poliisien todistevarastoissa eri puolilla maata. Dokumentissa ääneen pääsevät selviytyjät, jotka ovat odottaneet vuosia testiensä tuloksia, sekä kasaantunutta ruuhkaa purkavat viranomaiset, jotta kauan odotettu oikeus toteutuisi. Dokumentin ovat ohjanneet Trish Adlesic ja Geeta Gandbhir.

Tiedot pohjautuvat HBO Nordicin toimittamaan infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat