HBO Nordicin uutuudet maaliskuussa: Westworld jatkuu, Alex Garlandin minisarja Devs…

29.02.2020 10:00 | Muropaketin toimitus

Scifisarja Westworld palaa maaliskuussa HBO:lle uusin jaksoin. Uutuutena julkaistaan muun muassa Alex Garlandin minisarja Devs sekä komediasarja Breeders, joka kuvaa ruuhkavuosien läpi kompurointia.

Maaliskuun uutuudet HBO Nordicilla:

The Golden Girl – 1. maaliskuuta
Urheiludokumentti kertoo Andreea Răducanista, joka on 32-vuotias romanialainen voimistelija. Hän voitti olympiakultaa vuonna 2000, mutta joutui vain muutamaa päivää myöhemmin luopumaan mitalistaan positiivisen doping-testin seurauksena. Vuosia myöhemmin Andreea taistelee saavuttaakseen jälleen voittoaseman ja samalla palauttaakseen oman arvokkuutensa. Millainen on kiiltävän kultamitalin kääntöpuoli?

Axios, kausi 3 – 2. maaliskuuta alkaen
Uutisdokumenttisarja palaa uusin jaksoin. Sarja tarjoaa jännittävän näkymän maailmaa muokkaaviin aiheisiin reaaliajassa uuden, innovatiivisen mediayhtiö Axiosin näkökulmasta. Käsiteltäviä aihepiirejä ovat muun muassa teknologia, talous, kulttuuri ja politiikka.

Breeders, kausi 1 – 3. maaliskuuta alkaen
Uudessa perhekomediassa ylityöllistettyjä, aliarvostettuja ja ylipäänsä täysin väsähtäneitä vanhempia esittävät Martin Freeman (Sherlock, Fargo) ja Daisy Haggard (Episodes, Back to Life). Sarja tarkastelee raa’an rehellisesti jokapäiväisiä vanhemmuuden haasteita aina unettomista öistä kirkumiskilpailuihin ja poliisin satunnaisiin vierailuihin. Freeman ja Haggard havainnollistavat, kuinka moni olisi valmis vaikka kuolemaan lastensa puolesta – vaikka tämä ei tietenkään tarkoita, etteivätkö samat riiviöt saattaisi toisinaan kiristää vanhempiensa hermoja äärimmilleen.

Liar, kausi 2 – 3. maaliskuuta alkaen
Mitä todella tapahtui Andrew Earlhamille? Kolme viikkoa 16 naisen raiskauksesta annetun pidätysmääräyksen jälkeen Andrew Earlhamin mädäntyvä ruumis löytyy Kentin soilta. Hänen kurkkunsa on viilletty auki, ja hänen todetaan tulleen murhatuksi viimeisen kolmen päivän sisällä. Sarjan kakkoskauden alussa murhauutinen leviää merenrantakaupungin asukkaiden keskuudessa. Laura Nielson, joka on yksi Andrew’n viimeisimmistä uhreista, yrittää päästä elämässään eteenpäin eikä voi olla tuntematta oloaan helpottuneeksi kuullessaan Andrew’n kuolemasta.

Baron Noir, kausi 3 – 4. maaliskuuta alkaen
Ranskalainen draamasarja kertoo sekä Ranskan parlamentin jäsenenä että Pohjois-Ranskassa pormestarina toimivan Philippe Rickwaertin poliittisista ja oikeudellisista taisteluista. Kahden presidentinvaalikierroksen välissä Rickwaertin loistava tulevaisuus äkkiä luhistuu, kun hänen mentorinsa, vasemmistopuolueen presidenttiehdokas, päättää uhrata hänet pelastaakseen vaalikampanjansa. Ensi-iltapäivänä tulee saataville sarjan neljä ensimmäistä jaksoa ja loput neljä jaksoa keskiviikkoisin.

Noughts And Crosses, kausi 1 – 5. maaliskuuta
Uusi nuorille suunnattu sarja sijoittuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jossa valkoihoiset ja mustat ovat eriytyneet. Sarja seuraa hallitsevaan mustaan yhteiskuntaluokkaan (“Crosses”) kuuluvaa Sephy Hadleyta (Masali Baduza), sekä hänen lapsuudenystäväänsä Callum McGregoria (Jack Rowan), joka puolestaan kuuluu valkoiseen alaluokkaan (“Noughts”), jotka olivat aikoinaan mustien orjia. Ennakkoluulojen, epäilyjen ja vahvan kapinahengen kohotessa kaduilla intohimoinen rakkaussuhde kehittyy Sephyn ja Callumin välille, saattaen heidät molemmat hirvittävään vaaraan. Kaikki jaksot tulevat nähtäville samana päivänä.

Dave, kausi 1 – 5. maaliskuuta alkaen
Uusi komediasarja Dave perustuu räppäri Lil Dickyn elämään. Sarjassa räppäri esiintyy itse omalla nimellään. Dave Burd on neuroottinen, kohta kolmekymppinen mies, joka on varma, että hänen kohtalonaan on tulla yhdeksi kaikkien aikojen parhaista räppäreistä. Ensin hänen täytyy vakuuttaa asiasta lähimmät ystävänsä, sillä heidän avullaan hän uskoo voivansa voittaa puolelleen koko maailman.

Devs – 5. maaliskuuta alkaen
Devs on uusi minidraamasarja scifi-kirjailija ja ohjaaja Alex Garlandilta (Ex Machina, Annihilation). Sarjan keskiössä on tietokoneinsinööri Lily Chan (Sonoya Mizuno). Lily alkaa tutkia suurta tietojenkäsittely-yritys Amayaa, jota johtaa Piilaaksosta käsin katala Forest (Nick Offerman). Lily epäilee yrityksen olevan vastuussa poikaystävänsä salaperäisestä katoamisesta. Devsiä tähdittävät myös Alison Pill, Jin Ha, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson ja Karl Glusman.

Better Things, kausi 4 – 6. maaliskuuta alkaen
Draamakomedia Better Things kertoo Sam Foxista (Pamela Adlon), joka on Los Angelesissa asuva yksinhuoltajaäiti ja näyttelijä. Sam kasvattaa yksin kolmea tytärtään, joita näyttelevät Mikey Madison, Hannah Alligood ja Olivia Edward. Samin on arjessaan tasapainoiltava vanhemmuuden, työnsä, äitinsä perään katsomisen ja vapaa-ajan löytämisen välillä. Better Things on hyvin henkilökohtainen ja samaan aikaan yleismaailmallisen samaistuttava tavassaan käsitellä modernia vanhemmuutta, perhettä ja elämää.

Women Of Troy – 11. maaliskuuta
Maineikkaan elokuvaohjaaja Alison Ellwoodin (History of the Eagles, American Jihad) ohjaama ja Triple Threat TV:stä tutun Gary Cohenin tuottama dokumenttielokuva seuraa, kuinka Cheryl Millerin luotsaama Trojans-joukkue muuttaa naisten koripallon ikuisiksi ajoiksi nopeatempoisella pelityylillään ja voittamattomalla atleettisuudellaan. Joukkue voitti useita peräkkäisiä kansallisia mestaruuksia ja vaikutti myös WNBA:n perustamiseen.

Westworld, kausi 3 – 16. maaliskuuta alkaen
Lisa Joyn ja Jonathan Nolanin luoma, Emmy-palkittu draamasarja Westworld palaa kahdeksan uuden jakson voimin. Tällä kertaa tarina sijoittuu “meidän maailmaamme”, ja pääsemme näkemään, miltä se lähes 40 vuoden kuluttua näyttää. Kolmannen kauden kuvauspaikkoihin lukeutuvat Espanja ja Singapore. Uuden kauden rooleissa nähdään aiemmilta kausilta tutut Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Simon Quarterman ja Rodrigo Santoro. Lisäksi uusina kasvoina tähtikaartiin liittyvät Aaron Paul, Vincent Cassel ja Lena Waithe.

Black Monday, kausi 2 – 16. maaliskuuta alkaen
Komediasarjan uusi kausi keskittyy edellisen kauden tapahtumien jälkipyykkiin: Dawn (Regina Hall) ja Blair (Andrew Rannells) ovat päässeet johtoasemiin ja joutuvat pian oppimaan, että pomon kruunua on raskas kantaa – varsinkin, kun olkapään yli joutuu jatkuvasti vilkuilemaan Mo’ta (Don Cheadle), joka on liikkeellä Keithin (Paul Scheer) kanssa. Kuka joutuu vastuuseen pörssiromahduksesta? Entä murhista? Kuka taas Mo’n kynimisestä? Kaikki paljastuu sarjan kakkoskaudella.

Roswell, New Mexico, kausi 2 – 17. maaliskuuta alkaen
Teräväkielinen Liz Ortecho (Jeanine Mason) palaa Roswelliin kymmenen vuoden jälkeen, ja saa pian selville tarjoilleensa koko ikänsä minttupirtelöitä avaruusolennoille. Toisella kaudella Liz suree menetettyä rakkauttaan keskittymällä tieteeseen. Samalla Rosa (Amber Midthunder) kääntyy Kylen (Michael Trevino) puoleen etsiessään omaa paikkaansa.

The Plot Against America – 17. maaliskuuta alkaen
Philip Rothin menestyskirjaan pohjautuva minisarja kertoo Amerikan historiasta vaihtoehtoisen version. Toisen maailmansodan aikaan sijoittuvassa tarinassa seurataan New Jerseyssä asuvaa työväenluokkaista juutalaisperhettä, joka sinnittelee keskellä juutalaisvihamielisen, populistisen lentäjäsankari Charles Lindberghin poliittista nousua. David Simonin ja Ed Burnsin (The Wire, Generation Kill) luomassa sarjassa nähdään Zoe Kazan (The Deuce), Morgan Spector (Boardwalk Empire), Winona Ryder (Show Me a Hero), John Turturro (The Night Of), Anthony Boyle (Tolkien) ja Azhy Robertson (Marriage Story).

Det som göms i snö – Lumen kätkemä – 20. maaliskuuta
Poliisi Peter Wendel palaa töihin pitkän sairausloman jälkeen ja saa tehtäväkseen muodostaa uuden, ratkaisemattomia murhatapauksia tutkivan tiimin. Epäpätevät poliisit ja ryhmän väliset ristiriidat eivät kuitenkaan tee tilanteesta helppoa. Pian Peter vedetään mukaan tutkintaan, jossa tuntematon murhaaja väittää Ruotsin pahamaineisimman tappajan olevan viaton ja istuvan vankilassa veritöistä, joita tämä ei ole todellisuudessa tehnyt.

The Returned, kaudet 1-2 – 30. maaliskuuta
Pienen alppikylän asukkaat järkyttyvät, kun useat kuolleiksi oletetut paikalliset äkkiä palaavatkin koteihinsa. Kuolleista palanneet ovat vakaasti päättäneet ottaa taas paikkansa entisessä elämässään, mutta heidän saapuessaan käynnistyy kammottavien murhien sarja, joka muistuttaa kylmäävästi kylää menneisyydessä piinanneen sarjamurhaajan tekoja.

Toonix Kids:
1.3. Möröt vastaan muukalaiset (Monsters vs. Aliens)
6.3. The Boss Baby
13.3. Tom and Jerry and the Wizard of Oz
13.3. Teen Titans Go! 5. kausi (jaksot 37-52)
20.3. Mahti-Mopsi (Mighty Mike), 1. kausi (jaksot 40-52)
20.3. Scooby-Doo! Stage Fright
27.3. Mao Mao, Heroes of Pure Heart, 1. kausi (jaksot 1-10)
27.3. Lasse-Maijan etsivätoimisto: kameleontin kosto (LasseMajas Detektivbyrå: Kameleontens Hämnd)

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat