HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Game of Thronesin lisäksi uutta Boschia

15.04.2019 14:03 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa jatkuu odotettu Game of Thrones viimeisen kautensa jaksoilla. Toisena viikon uutuutena jatkuu tv-sarja Bosch, josta julkaistaan viides tuotantokausi.

Viikon 16 uutuudet HBO Nordicilla:

Game Of Thrones, kausi 8 – 15. huhtikuuta alkaen
George R.R. Martinin menestyskirjasarjaan perustuva David Benioffin ja D.B. Weissin luoma sarja on hurja kertomus Westerosin Seitsemän valtakunnan valtataisteluista ja pääsystä sen himoitulle Rautavaltaistuimelle. Maailman katsotuimman ja eniten Emmy-palkintoja (47) keränneen draamasarjan päätöskausi koostuu kuudesta jaksosta. Sarjan pääosissa nähdään mm. Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Maisie Williams, Sophie Turner, Nikolaj Coster-Waldau ja Pilou Asbæk.

Bosch, kausi 5 – 20. huhtikuuta
Uusi kausi käynnistyy 15 kuukautta sen jälkeen, kun Bosch oli vihdoin onnistunut tuoda äitinsä tappajan oikeuden eteen. Nyt Bosch löytää itsensä etsimässä totuutta kahdella rintamalla. Uudet todisteet vanhasta tapauksesta saavat aikaan arvailuja, ylittääkö Bosch rajan kylvämällä todisteita. Samanaikaisesti hollywoodilaisessa apteekissa tapahtunut murha paljastaa hienostuneen opioidi-tablettien tehtaan. Bosch ajautuu synkälle ja vaaralliselle polulle etsiessään tappajaa. Sarja perustuu Michael Connellyn menestysdekkareihin ja sen pääosassa nähdään Titus Welliver. Kausi tulee kokonaisuudessaan saataville.

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.