UUSIMMAT

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Hugh Laurien tähdittämä tieteiskomediasarja Avenue 5, Curb Your Enthusiasm jatkuu

20.01.2020 18:04 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa alkaa hupaisa, avaruuteen sijoittuva komediasarja Avenue 5. Larry Davidin luoma Curb Your Enthusiasm jatkuu jo kymmenennen kauden myötä.

Viikon 4 uutuudet HBO Nordicilla:

Avenue 5, kausi 1 – 20. tammikuuta alkaen
Komediasarja Avenue 5 sijoittuu 40 vuoden päähän tulevaisuuteen, missä matkailu ympäri aurinkokuntaa ei ole enää vain scifi-fantasiaa, vaan kukoistava miljardien dollarien arvoinen bisnes. Sarjan on luonut Armando Iannucci (Veep) ja pääosassa nähdään Hugh Laurie (House, Veep), joka esittää Ryan Clarkia, itsevarmaa ja sulavaa Avenue 5 -aluksen kapteenia. Alus on luksusluokan avaruusristeilijä, joka tarjoaa matkustajilleen niin gourmet-tasoisia buffet-ravintoloita, kylpylän, näköalakannen kuin joogatuntejakin. Tarinan alkaessa Avenue 5 tekee kahdeksanviikkoista matkaa Saturnuksen ympäri. Matka etenee alkuun suunnitellusti, mutta kun alus joutuu yhtäkkiä keskelle teknisten ongelmien vyyhtiä, joista miehistön on selviydyttävä miten parhaimmaksi näkee.

Muropaketin arvostelua varten hilpeästä sarjasta päästiin näkemään neljä jaksoa ennakkoon.

Curb Your Enthusiasm, kausi 10 – 20. tammikuuta alkaen
Larry Davidin luoma ja tähdittämä tilannekomediasarja, jonka päähahmo perustuu eräänlaiseen karikatyyriin Davidistä itsestään. Vuonna 2000 alkanut sarja on kerännyt vuosien saatossa lukuisia Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuuksia, joista irtosi Golden Globe -voitto 2003. Tulevalla kaudella vierailevina tähtinä nähdään muun muassa Laverne Cox, Fred Armisen, Isla Fisher, Kaitlin Olson, Jane Krakowski ja Jon Hamm.

Toonix Kids:
21.1. The Croods (Croodit)
24.1. Puolikisu, 2. kausi, jaksot 30-40

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.