HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Palkittu Big Little Lies jatkuu, Leonardo DiCaprion ilmastodokumentti, Kryptonin toinen kausi…

10.06.2019 18:01 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicilla jatkuu joukko laatusarjoja. Palkittu Big Little Lies vahvistuu toiselle kaudelle kääntyessään Meryl Streepillä ja Pose, Krypton sekä The Garden of Bronze jatkuvat jokainen toisen kauden jaksoin. Uusina sarjoina alkavat Carla Guginon tähdittämä Jett, Kevin Baconin tähdittämä City on a Hill sekä espanjalainen Los Espookys. Elokuvapuolella tulossa on vakavaa ilmastoasiaa Leonardo DiCaprion tuottaman Ice on Fire -dokumentin myötä.

Viikon 24 uutuudet HBO Nordicilla:

The Garden Of Bronze, kausi 2 – 10. kesäkuuta
Gustavo Malajovichin samannimiseen romaaniin perustuvassa, Buenos Airesin maisemiin sijoittuvassa HBO Latin American tuottamassa argentiinalaissarjassa seurataan arkkitehti Fabian Danuben epätoivoista yritystä saada takaisin yllättäen kadonnut tyttärensä. Virkavallan apuun pettynyt Fabian päättää tehdä kaikkensa löytääkseen jäljettömiin hävinneen tyttärensä, eikä hän aio levätä ennen kuin on onnistunut tehtävässään.

Big Little Lies, kausi 2 – 10. kesäkuuta alkaen
Emmy- ja Golden Globe -palkitun sarjan toisella kaudella tarkastellaan valheiden vaikutuksia, ystävyyssuhteiden kestävyyttä ja avioliiton haavoittuvuutta sekä tietysti vanhemmuuden haasteita. Suhteet haalenevat, lojaalius heikkenee… ja henkisten sekä ruummillisten vammojen pelko heittää uhkaavat varjonsa kaiken ylle. Montereyn viisikoksi kutsutut Madeline, Celeste, Jane, Renata ja Bonnie saavat joukkoonsa uuden jäsenen, kun Celesten anoppi Mary Louise (Meryl Streep) ilmaantuu kuvioihin. Sarja perustuu Liane Moriartyn samannimiseen menestyskirjaan.

Pose, kausi 2 – 12. kesäkuuta alkaen
Pose vie katsojat New Yorkin sykkivään maailmaan, jossa monet kulttuurit ja elämän osa-alueet kohtaavat – aina drag-kulttuurin alkulähteiltä ylelliseen Trump-aikakauteen ja Manhattanin eri kulttuuripiireihin. Uuden kauden myötä siirrytään uudelle vuosikymmenelle 90-luvun alkuun, jolloin Madonnan sinkku ”Vogue” julkaistiin. House of Evangelistan on uudelleenarvioitava tavoitteensa, kun vähemmistöryhmästä on tullut valtavirtaa ja kiinteä osa pop-kulttuuria. Samaan aikaan AIDS-epidemia pahenee ja sidosryhmät alkavat vetäytyä yhteistyöstä.

Ice On Fire – 12. kesäkuuta
Oscar-palkitun Leonardo DiCaprion kertomassa, silmiä avaavassa dokumentissa keskitytään moniin ennennäkemättömiin ratkaisuihin ja innovaatioihin, joita on kehitetty hidastamaan ilmastonmuutosta ja jäätiköiden sulamista. Ohjelma vie katsojat kulissien taakse tarjoten toivoa siitä, että voimme todella torjua ilmaston lämpenemisen pahimmat vaikutukset. Leila Connersin ohjaaman dokumentin ovat tuottaneet Leonardo DiCaprio, George DiCaprio ja Mathew Schmid. Dokumentti sai ensi-iltansa toukokuussa Cannesin elokuvafestivaaleilla.

Krypton, kausi 2 – 13. kesäkuuta alkaen
Mitä jos Teräsmies ei olisi koskaan syntynyt? Tapahtumat sijoittuvat kahta sukupolvea edeltävään aikaan ennen Teräsmiehen kotiplaneetan Kryptonin tuhoa. Tapahtumien keskipisteessä on Teräsmiehen isoisä (Cameron Cuffe), joka päättää taistella palauttaakseen häväistyn ja tuhotun sukunsa kunnian ja pelastaakseen rakastamansa maailman kaaokselta.

City on a Hill, kausi 1 – 13. kesäkuuta alkaen
1990-luvun alussa Boston oli pullollaan väkivaltarikollisia, joita paikalliset lainvalvontaviranomaiset rohkaisivat. Korruptio ja rasismi olivat normi, kunnes kaikki muuttui ja tulevia tapahtumia alettiin kutsua Bostonin ihmeeksi. Tässä kuvitteellisessa sarjassa Brooklynistä kaupunkiin saapuva apulaisasiamies Decourcy Ward muodostaa epätodennäköisen liiton korruptoituneeseen, mutta vielä kunnioitettuun FBI-veteraani Jackie Rhodesiin, jonka kanssa hän ryhtyy taistelemaan Bostonin rikosoikeusjärjestelmää vastaan. Sarjan pääosissa nähdään Kevin Bacon ja Aldis Hodge. Vastaavina tuottajina toimivat Chuck MacLean, Tom Fontana, Ben Affleck, Matt Damon, Jennifer Todd, Michael Cuesta, James Mangold ja Barry Levinson.

Los Espookys, kausi 1 – 15. kesäkuuta alkaen
Espanjankielisessä sarjassa seurataan ystävyksiä, jotka kääntävät rakkautensa kauhuun omaperäiseksi liiketoiminnaksi tarjoten kauhua niille, jotka sitä tarvitsevat. Tapahtumat sijoittuvat unenomaiseen latinalaismaahan, jossa outoudet ja hirvittävyydet ovat vain osa jokapäiväistä elämää. Sarjan pääosissa nähdään Julio Torres, Ana Fabrega, Cassandra Ciangherotti ja Bernardo Velasco yhdessä José Pablo Minorin ja vierailevan tähden Fred Armisenin kanssa.

Jett, kausi 1 – 15. kesäkuuta alkaen
Maailmanluokan varas Daisy ”Jett” Kowalski on juuri vapautunut vankilasta, kun hänet pakotetaan takaisin siihen, mitä hän tekee parhaiten. Moraalisesti ambivalentit, vaaralliset ja tasapainottomat rikolliset ovat päättäneet hyödyntää hänen taitojaan omiin tarkoituksiinsa. Sarjan on luonut Sebastian Gutierrez ja sitä tähdittävät nimiroolia esittävä Carla Gugino sekä vaikutusvaltaista rikollispomo Baudelairea esittävä Giancarlo Esposito.

Kaikki viikon 24 ensi-illat HBO Nordicilla:

Maanantaina 10.6.:
Big Little Lies – 2. kausi, 1. jakso – uusi kausi
Fear the Walking Dead – 5. kausi, 2. jakso
Billions – 4. kausi, 12. jakso – kauden päätösjakso
The Bronze Garden – 2. kausi, 1. jakso – uusi kausi
The Chi – 2. kausi, 9. jakso
AXIOS – 2. kausi, 2. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua
Wyatt Cenac’s Problem Areas – 2. kausi, 10. jakso – kauden päätösjakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua
Real Time with Bill Maher – 17. kausi, 18. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua

Tiistaina 11.6.:
Gentleman Jack – 1. kausi, 8. jakso – kauden päätösjakso
Our Cartoon President – 2. kausi, 5. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua
Last Week Tonight with John Oliver – 6. kausi, 14. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua

Keskiviikkona 12.6.:
Pose – 2. kausi, 1. jakso – uusi kausi
Years and Years – 1. kausi, 5. jakso
HBO-dokumentti Ice on Fire

Torstaina 13.6.:
The Handmaid’s Tale – 3. kausi, 4. jakso
Krypton – 2. kausi, 1. jakso – uusi kausi
City on a Hill – 1. kausi, 1. jakso – uusi sarja

Perjantaina 14.6.:
A.P. Bio – 2. kausi, jaksot 12-13 – kauden päätösjakso
Toonix: Teen Titans Go!, 2. kausi, jaksot 19-26
Toonix: Pipsa Possu, 2. kausi, jaksot 1-26

Lauantaina 15.6.:
Jett – 1. kausi, 1. jakso – uusi sarja
Los Espookys – 1. kausi, 1. jakso – uusi sarja

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat