HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: The Magicians jatkuu, uusi Stephen King -sarja…

13.01.2020 18:03 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa alkaa mielenkiintoiselta vaikuttava Stephen King -sarja The Outsider. Fantasiaseikkailu The Magicians puolestaan jatkuu viidennen kauden myötä ja myös Bill Maher palaa ruutuun keskusteluohjelmassaan.

Viikon 3 uutuudet HBO Nordicissa:

The Outsider, kausi 1 – 13. tammikuuta alkaen
Stephen Kingin kirjaan perustuvassa 10-osaisessa uutuussarjassa seurataan etsivä Ralph Andersonia (Ben Mendelsohn), joka saa tehtäväkseen selvittää metsästä löytyneen 11-vuotiaan Frankie Petersonin silvotun ruumiin kohtalon. Tämän kauhistuttavan rikoksen salaperäiset olosuhteet saavat yhä oman poikansa kuolemaa surevan Ralphin turvautumaan Holly Gibney -nimiseen (Cynthia Erivo) epätavanomaiseen yksityisetsivään, jonka oudoista kyvyistä hän toivoo olevan apua tapauksen tutkinnassa. Sarjassa esiintyy myös Jason Bateman, joka on ohjannut kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarjan on luonut Richard Price (The Night Of, The Wire).

The Magicians, kausi 5 – 16. tammikuuta alkaen
Lev Grossmanin suosittuihin kirjoihin perustuva sarja seuraa älykkään mutta introvertin parikymppisen Quentin Coldwaterin vaiheita. Quentin on lapsesta asti rakastanut fantasiakirjoja, jotka kertovat taikamaasta nimeltä Fillory, ja kirjojen maailmasta on tullut hänelle lähes pakkomielle. Nuorukaisen elämä muuttuu, kun hän pääsee opiskelemaan hyvin salaiseen eliittikouluun, jossa opetetaan nykyaikaista noituutta tehokkain ja ankarin menetelmin. Toisin kuin hänen hyvä ystävänsä Julia, jolle ei paikkaa avautunut. Magia ei kuitenkaan tunnu tuovan elämään sitä, mitä Quentin oli kuvitellut: onnea, jännitystä ja merkityksen tuntua… kunnes hän ystävineen saa selville, että Fillory on oikeasti olemassa.

The Pier, kausi 2 – 17. tammikuuta
Huippuarkkitehti Alexandra on järkyttynyt miehensä Oscarin itsemurhasta, ja järkytys vain pahenee, kun hänelle selviää, että Oscar on viettänyt kaksoiselämää toisen naisen, Veronican, ja parin yhteisen lapsen kanssa. Ensimmäinen kausi päättyi miljoonien arvoiseen yllätykseen, kun Alexandralle selvisi perintöhevosen arvo, ja tapausta tutkiva poliisi sai selville, että Oscarin avainnipusta puuttuu yksi avain.

Real Time With Bill Maher, kausi 18 – 18. tammikuuta alkaen
Bill Maher vetää HBO:n palkittua viihteellisen poliittista keskusteluohjelmansa uusin jaksoin. Suorana kuvatut tunnin mittaiset lähetykset esitetään Yhdysvalloissa perjantaisin ja HBO Nordicilla ne tulevat saataville aina maanantaisin.

Toonix Kids:
17.1. The Secret Life of Pets (Lemmikkien salainen elämä)
17.1. Lego Justice League vastaan Bizarro League
17.1. Mighty Mike, 1. kausi, jaksot 27-40

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.