Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Kestosuosikista alkaa jo 7. tuotantokausi ja HBO:n uusi komediaspesiaali julkaistaan…

18.11.2019 08:30 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa jatkuvat sarjat Ray Donovan sekä romanialainen Umbre. Viikonloppuna tulossa on myös Lil Rel Howeryn komediaspesiaali.

Viikon 47 uudet julkaisut HBO Nordicilla.

Ray Donovan, kausi 7 – 18. marraskuuta alkaen
Uudella kaudella Ray (Liev Schreiber) yrittää olla mies, jonkalaisen hänen perheensä tarvitsee. Samalla kun hän edistyy itsensä suhteen, menneisyyden vaarat vaativat häntä palaamaan vanhaan rooliinsa. Ray kamppailee pitääkseen tasapainon uuden ja vanhan minänsä välillä New Yorkin pormestarin, totuutta jahtaavan poliisilaitoksen ja uusien sekä vanhojen asiakkaiden ristipaineessa. Sarjan pääosissa nähdään myös muun muassa Jon Voight ja Katherine Moennig. Uudella kaudella nähdään 12 jaksoa.

Umbre, kausi 3 – 20 . marraskuuta
HBO:n romanialainen alkuperäissarja jatkuu uusin jaksoin. Emilian ja Relun kissa ja hiiri -peli kärjistyy, kun silmukka Relun ympärillä kiristyy siihen pisteeseen asti, jolloin hänen ihmisyytensä joutuu vaakalaudalle. Relun perhe ei ole vielä toipunut hänen kaksoiselämänsä paljastumisesta ja alkaakin näyttää siltä, ettei mikään voisi enää pelastaa miestä. Kumpi voittaa, mies vai hirviö? Uudella kaudella julkaistaan seitsemän tunnin mittaista jaksoa, jotka kaikki tulevat kerralla saataville.

Lil Rel Howery: Live In Crenshaw – 24. marraskuuta
Lil Rel Howery ensimmäisessä HBO-komediaspesiaalissaan, livenä Crenshaw’sta.

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat