Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet viikolla 14/2018: Tulossa mm. synkkä brittijännäri Hard Sun ja Al Pacinon tähdittämä Paterno

02.04.2018 14:55 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicilla alkaa jännittävä brittiläinen rikossarja Hard Sun. Hollywood-draama Famous in Love jatkuu toiselle tuotantokaudelle. Elokuvapuolella julkaistaan Al Pacinon tähdittämä urheiludraama Paterno.

Viikolla 14 HBO Nordicin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

King in the Wilderness – 3. huhtikuuta
Dokumenttielokuvassa tutustaan Tri Martin Luther King Jr.:iin ja hänen viimeisiin vuosiinsa ympärillä olleiden ihmisten kertomana – aina äänioikeustaistelusta rodullisen syrjinnän kieltämiseksi vuonna 1965 ja hänen salamurhaansa 1968. Dokumentti tarjoaa kirkkaan kuvan Kingin luonteesta ja miehestä, joka oli vankkumaton väkivallanvastustaja epävakaassa maassa. Kingin sanat korostavat väkivallattomuuden tärkeyttä yhä tämän päivän Yhdysvalloissa, joka ei ole 50 vuoteen ollut yhtä kahtia jakautunut kuin mitä se nyt on. Dokumentin on ohjannut Peter Kunhardt.

Famous In Love, 2. kausi – 5. huhtikuuta alkaen
Kulissiavioliiton solminut Hollywoodin ykköstyttö Paige Townsen jatkaa sydämet pysäyttävää rakkauselämäänsä uusissa draaman täytteisissä 2. kauden jaksoissa. Rebecca Serlen romaaniin perustuvan sarjan pääosissa nähdään Bella Thorne, Charlie DePew, George Flores, Carter Jenkins ja Niki Koss.

Hard Sun, 1. kausi – 6. huhtikuuta alkaen
Maailmanloppun kynnykselle sijoittuvassa brittiläisessä rikossarjassa seurataan kahta hyvin erilaista poliisia Charlie Hicksiä ja Elaine Renkoa tämän päivän Lontoossa. Charlie ja Elaine huomaavat tulleensa vedetyksi mukaan keskelle salaliittoa tavalliselta vaikuttavan murhatutkinnan yhteydessä. Tutkinnan edetessä he törmäävät todisteeseen siitä, että salaperäisen kosmisen tapahtuman vuoksi maailma tuhoutuu viidessä vuodessa. Parivaljakon on laitettava kaiken kekseliäisyytensä peliin pysyäkseen turvassa MI5:lta, joka yrittää vaientaa heidät. Samalla heidän on myös keksittävä keino pitääkseen rakkaansa turvassa ja noudattaa lakia maailmassa, jonka aika on käymässä vähiin. Pääosissa Agyness Deyn ja Jim Sturgess.

Vice, 6. kausi – 6. huhtikuuta alkaen
Emmy-palkittu viikoittainen makasiinishow Vice jatkuu tarjoten reportaaseja Irakista, Venäjältä, Keski-Afrikan tasavallasta ja Kiinasta. Tarkastelun kohteeksi joutuvat myös Yhdysvaltain asiat, kuten aselaki, maahanmuuttajat, talous, koulutus ja ihmisoikeudet. Uuteen kauteen startataan nuorisojärjestelmää tarkastelevassa erikoisjaksossa yhdessä näyttelijä Michael Kenneth Williamsin (Langalla, Boardwalk Empire, The Night Of) kanssa.

Paterno – 8. huhtikuuta
Al Pacinon tähdittämä draamaelokuva kertoo Penn Staten yliopiston amerikkalaisjalkapallojoukkueen apulaisvalmentaja Jerry Sanduskyn aiheuttaman seksiskandaalin jälkiseuraamuksista, joiden keskelle joukkueen päävalmentaja Joe Paterno joutuu. Urallaan eniten yliopistomestaruuksia kahmineen Paternon saavutukset kyseenalaistetaan, kun hän joutuu vastaamaan epäonnistuneen byrokratian seuraamuksista. Debora Cahnin ja John C. Richardsin käsikirjoituksen pohjalta elokuvan on ohjannut Barry Levinson. Muissa rooleissa nähdään Riley Keough, Kathy Baker, Greg Grunberg, Annie Parisse ja Larry Mitchell.

Viikon 14 ensi-illat HBO Nordicilla:

Maanantaina 2.4.:
Trust, 1. kausi, 2. jakso
Billions, 3. kausi, 2. jakso
Barry, 1. kausi, 2. jakso
Silicon Valley, 5. kausi, 2. jakso
The Arrangement, 2. kausi, 4. jakso
Here and Now, 1. kausi, 8. jakso
Our Cartoon President, 1. kausi, 9. jakso
O Negócio, 4. kausi, 3. Jakso

Huom! Real Time with Bill Maher tauolla

Tiistaina 3.4.:
HBO-dokumentti King in the Wilderness
Last Week Tonight with John Oliver, 5. kausi, 6. jakso

Huom! Supergirl tauolla

Torstaina 5.4.:
Krypton, 1. kausi, 3. jakso
The Magicians, 3. kausi, 13. jakso – kauden päätösjakso
Famous in Love, 2. kausi, jaksot 1-2 – UUSI KAUSI

Perjantaina 6.4.:
Hard Sun, 1. kausi kokonaisuudessaan – UUSI SARJA
A.P. Bio, 1. kausi, 9. jakso
Seuraavat Toonix-ohjelmat:
Tom & Jerry Show, 3. kausi, jaksot 16-38
Dorothy and the Wizard of Oz, 1. kausi, jaksot 21-40

Lauantaina 7.4.:
VICE, 6. kausi, 1. jakso – UUSI KAUSI
Destination Russia 2018, 1. kausi, 1. jakso – UUSI SARJA

Sunnuntaina 8.4.:
HBO-elokuva Paterno
The Good Fight, 2. kausi, 6. jakso

Tiedot pohjautuvat HBO Nordicin toimittamaan infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat