Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet viikolla 52/2020: His Dark Materialsin uusin kausi päättyy, uusina sarjoina mm. Normal People ja Sløborn…

21.12.2020 13:02 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa päättyy fantasiasarja His Dark Materialsin toinen kausi. Viikon uusia sarjoja ovat irlantilainen Normal People, tieteisjännäri Sløborn ja norjalainen Outlier.

Viikon 52 uudet julkaisut HBO Nordicilla:

Sløborn, kausi 1 – 21. joulukuuta
Uutuussarja sekoittaa aikuistumistarinan, draaman ja pandemiatrillerin aineksista vetävän tarinan. Kun lintuinfluenssan kaltainen, kyyhkyistä lähtöisin oleva tauti löytyy Pohjois-Kiinasta, idyllisellä saarella Pohjanmerellä asuvat ihmiset eivät uhraa sille ajatustakaan. Eräänä päivänä saarelle kuitenkin huuhtoutuu purjevene, josta löytyvät englantilaispariskunnan muumioituneet ruumiit. Käy ilmi, että ruumiit ovat tuoneet viruksen mukanaan. Pian saaren asukkaat joutuvat epäuskoisina todistamaan, kuinka yleinen järjestys vaihtuu sekasortoon. Koko kausi julkaistaan samana päivänä.

NTSF:SD:SUV::, kausi 2 – 23. joulukuuta alkaen
Adult Swim -sarja parodioi poliisisarjojen ja toimintaelokuvien tyyliä. NTSF:SD:SUV:: eli Kansallinen terrorismi-iskuryhmä: San Diego: Katumaasturi:: on salainen yksikkö, jonka agentit suojelevat San Diegoa lukemattomilta terroriuhilta. Sarjaa tähdittävät Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson, Kate Mulgrew, Rebecca Romijn, Martin Starr, Karen Gillan, Rob Riggle, Peter Serafinowicz ja Matt Bush. Koko kausi julkaistaan samana päivänä.

Normal People, kausi 1 – 27. joulukuuta
Sally Rooneyn menestyskirjaan perustuva draamasarja seuraa Mariannea (Daisy Edgar-Jones) ja Connellia (Paul Mescal), joiden taustat ovat erilaiset, vaikka molemmat ovatkin kotoisin samasta irlantilaisesta pikkukaupungista. Marianne tulee varakkaasta perheestä, Connellin äiti puolestaan siivoaa työkseen Mariannen perheen kotia. Sarja kääntää teinidraamoista tutut asetelmat päälaelleen: Marianne ei taloudellisesta asemastaan huolimatta ole koulussa suosittu, vaan sarkastinen lukutoukka ja hylkiö. Connell taas on urheilullinen ja pidetty, mutta syrjäänvetäytyvä. Marianne ja Connell tuntevat voimakasta vetoa toisiaan kohtaan, ja vuosien mittaan heidän elämänsä punoutuvat yhteen ja taas erilleen. Koko kausi julkaistaan samana päivänä.

Outlier, kausi 1 – 27. joulukuuta alkaen
Jännityssarja seuraa Lontoossa asuvaa Maja Angellia (Hanne Mathisen Haga), menestynyttä nuorta akateemikkoa, joka on erikoistunut sarjamurhaajien profilointiin. Hänen tavoitteenaan on kehittää analyysimenetelmä, jonka avulla ehkäistä vakavia rikoksia. Kun nuori nainen murhataan Majan kotikaupungissa Norjan maaseudulla, hän päättää palata kotiin tuttuun saamelaisyhteiskuntaan auttaakseen tutkinnassa ja jäljittääkseen tappajan. Saavuttaakseen tavoitteensa ja ennakoidakseen tappajan liikkeet Majan on itsekin ajateltava kuin rikollinen. Ajojahti pakottaakin hänet kohtaamaan myös oman pimeän puolensa. Koko kausi julkaistaan samana päivänä.

Viikon elokuvat:

  • Under The Grapefruit Tree: The CC Sabathia Story – 23. joulukuuta
  • Master Moley – 25. joulukuuta
  • Lego Scooby-Doo! Haunted Hollywood – 25. joulukuuta

Kaikki viikon 52 uudet jaksot HBO Nordicilla:

Ma 21.12.
Sløborn | S1 E1-8 (kaikki jaksot)
Your Honor | S1 E3

Ti 22.12.
His Dark Materials | S2 E7 (päätösjakso)
Industry | S1 E7-8 (päätösjaksot)

Ke 23.12.
NTSF:SD:SUV | S2 E1-15 (kaikki jaksot)
A Teacher | S1 E9

To 24.12.
The Stand | S1 E2

Su 27.12.
Normal People | S1 E1-12 (kaikki jaksot)
30 Coins | S1 E5
Outlier | S1 E1-8 (kaikki jaksot)
Tuff Money | S1 E6

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat