UUSIMMAT

HBO Nordicin Watchmen-sarja päättyy tänään – Damon Lindelof ei lupaa jatkoa ainakaan vielä

16.12.2019 08:51 | Muropaketin toimitus

Klassikkosarjakuvaan perustuva HBO:n Watchmen on yksi vuoden parhaista sarjoista.

HBO:n Watchmen on vuoden positiivisin yllätys. Sarjan luoja Damon Lindelof vakuutteli jo kauan ennen sarjan alkua, että tätä hän ei sarjakuvan superfanina mokaa ja puhui totta.

Watchmen on kelvannut niin kriitikoille kuin katsojille, sillä pelkästään Yhdysvalloissa sarjan jaksoja on tuijottanut noin seitsemän miljoonaa katsojaa. Kanava taatusti haluaa sarjalle jatkoa, kuten monet fanitkin, mutta Lindelof on edelleen epävarma tulevasta.

Hän toistaa Varietyn haastattelussa aiemminkin sanomaansa, todeten ensimmäisen kauden olevan oma kokonaisuutensa, joka ei jätä asioita auki.

– Olen todella kiitollinen siitä miten tähän asti nähdyt jaksot on otettu vastaan. Älkää ymmärtäkö väärin, mutta minulla ei ole vieläkään mielenkiintoa jatkaa tarinaa. Suurin syy on simppelisti se, ettei minulla ole mitään ideaa jatkoa varten, Lindelof sanoo.

– En sano etteikö Watchmenin toista kautta voisi tehdä tai ettei siinä voisi olla mukana samoja hahmoja kuin tällä kaudella. Minä en vain tiedä mistä se kertoisi. Mielestäni tämä kausi ei pääty cliffhangeriin, vaikka joku voikin olla sitä mieltä, hän jatkaa.

Aiemmin Lindelof on toivonut, että mahdollisen jatkon hoitaisi joku muu kuin hän, koska muiden tulkinta kiinnostaa miestä.

Muropaketin arviossa Watchmen kehuttiin maasta taivaisiin kuuden jakson perusteella. Ensimmäisen kauden yhdeksäs ja viimeinen jakso löytyy nyt HBO Nordicista.

Muropaketin uusimmat