Uusimmat

HBO:n True Detectiven kolmannen kauden ensi-ilta paljastettiin vihdoinkin

12.10.2018 12:19 Muropaketin toimitus

Reippaasti edellistä kautta kiinnostavamman oloiset uudet True Detective -jaksot alkavat tammikuussa.

HBO ehti julkaista tulossa olevasta True Detective -antogiasarjan kolmannesta tuotantokaudesta teaser-trailerin jo elokuussa ja kertoa sarjan jatkuvan ensi vuoden tammikuussa, mutta vasta nyt kanava paljataa tarkan ensi-illan. Sarja jatkuu Yhdysvalloissa 13. tammikuuta, eli ensimmäinen jakso tulee Suomessa tarjolle HBO Nordiciin aamuyön tunteina 14. tammikuuta. Kahdeksasta jaksosta koostuvan kauden jaksot nähdään aina maanantaisin.​

True Detectiven uudella kaudella nähdään taas aivan eri näyttelijät kuin aiemmin. Pääosassa on Oscarin Moonlight-elokuvasta voittanut Mahershala Ali, joka näyttelee poliisietsivä Wayne Haysia. Sarjan keskittyy kolmeen eri aikakauteen hänen urallaan, jota varjostaa mystinen ja sairas rikos.

Mukana on myös Stephen Dorffin esittämä Roland West, joka on Haysin partneri. Lisäksi sarjassa nähdään muun muun muassa Carmen Ejogo, Rhys Wakefield, Michael Greyeyes, Jon Tenney ja Mamie Gummer.

Tällä kertaa True Detectiven luoja Nic Pizzolatto on onneksi saanut tehdä kolmatta kautta aivan rauhassa, toisin kuin kakkoskauden kohdalla, jonka HBO lykkäsi ulos aivan liian kiireellä, tason romahtaessa alkuperäisiin jaksoihin verrattuna.

Ensimmäisen kauden starat Matthew McConaughey ja Woody Harrelson ovat mukana enää vain tuottajien roolissa, kuten myös ensimmäisen kauden kokonaan ohjannut Cary Joki Fukunaga.

Muropaketin uusimmat