HBO:n True Detectiven neljäs kausi on edelleen tekeillä, mutta ilman sarjan luoja Nic Pizzolattoa

11.02.2021 10:03 | Muropaketin toimitus

HBO jatkaa True Detectiveä vain, jos puikkoihin löytyy tarpeeksi pätevä tekijä.

HBO aikoo jatkaa True Detective -sarjaa neljännen tuotantokauden myötä, mutta ilman sarjan luojaa ja pääasiallista käsikirjoittajaa Nic Pizzolattoa. Asiasta kertoi Deadlinelle HBO-pamppu Casey Bloys, jonka mukaan myös True Detectiven kohdalla edetään laatu etusijalla.

– Työskentelemme parhaillaan muutaman käsikirjoittajan kanssa löytääksemme oikein sävelen ja fiiliksen. Neljäs kausi uuden omaperäisen tekijän ja uusien ihmisten kanssa on kiinnostava vaihtoehto. Tärkeintä on laatu, ja jos emme ole tyytyväisiä käsikirjoituksiin, niin emme aio jatkaa sarjaa vain koska se on mahdollista, Bloys selittää.

Muun muassa HBO:n upean Euphoria-sarjan luoja Sam Levinsonia on huhuiltu True Detectiven uudeksi pääpäsmäriksi, mutta hän lienee kiireinen muiden projektien kanssa. Levinsonin ohjaama ja käsikirjoittama Malcolm & Marie -elokuva sai ensi-iltansa viime viikon perjantaina Netflixissä. Viime kesänä koronamääräyksiä noudattaen kuvatun, mielipiteitä jakavan leffan pääosissa nähdään Zendaya ja John David Washington.

Vuonna 2019 esitetty Mahershala Alin ja Stephen Dorffin tähdittämä True Detectiven kolmas kausi oli huima parannus kehnon kakkoskauden jälkeen. Muropaketin arvostelussa siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”True Detectiven kolmas kausi on silkkaa neroutta toiseen verrattuna ja melkein yhtä hyvä kuin ensimmäinen, mutta vain jos turhankin tuttu tyyli ja toimivien kikkojen toisto ei häiritse liikaa.”

Arvostelu: True Detectiven kolmas kausi on melkein yhtä hyvä kuin ensimmäinen

Muropaketin uusimmat