Heath Ledgerin kuolema oli kova takaisku Netflixin elokuvalle, joka julkaistiin lopulta vasta tänä vuonna

09.12.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

The Trial of Chicago 7 julkaistiin lopulta tänä syksynä Netflixissä. Elokuvaa suunniteltiin kuitenkin jo vuonna 2007.

Aaron Sorkinin ohjaama ja käsikirjoittama The Trial of Chicago 7 julkaistiin Netflixissä lokakuussa. Elokuvan yhtä keskeisimmistä rooleista esittää Sacha Baron Cohen, joka toimii elokuvassa myös tuottajan roolissa.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Baron Cohen kertoo lähestyneensä Steven Spielbergiä vuonna 2007 kuultuaan, että ohjaaja on suunnittelemassa elokuvaa Chicago 7:sta. Elokuva kohtasi tuolloin kuitenkin huonoa tuuria kahmalokaupalla, eikä siksi koskaan valmistunut.

“Olin vuonna 2007 yhteydessä Steven Spielbergiin, kun kuulin että hän on tekemässä elokuvaa Chicago 7:sta. Olin ollut lievästi pakkomielteinen Abbien [Hoffman, yksi Chicago 7:sta] suhteen siitä lähtien kun olin parikymppinen. Kävin läpi pitkän prosessin Spielbergin kanssa ennen kuin hän antoi roolin minulle. Harmillisesti projekti tuhoutui näyttelijäkaartiin kuuluneiden Heath Ledgerin ja Philip Seymour Hoffmanin kuolemien myötä. Viimeinen isku tuli käsikirjoittajien lakon vuoksi. Pysyttelin projektissa mukana 13 vuotta, sillä se oli jotain sellaista, mistä en halunnut päästää irti. Kun Aaron otti projektin, pitchasin itseni hänelle uudestaan”, Baron Cohen kertoo.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Trial of the Chicago 7 on upeiden näyttelijöiden juhlaa, mutta pikkuviat nakertavat Netflixin uutuuselokuvan arvosanaa

Muropaketin uusimmat