Helsinkiläinen elokuvateatteri vie turvapaikanhakijat metsään

16.02.2016 11:12 | Muropaketin toimitus

Arabianrannassa nyt vuoden toiminut elokuvateatteri Kino Sheryl järjestää Koskelan vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijoille erikoisnäytöksen vuonna 2012 valmistuneesta Metsän tarinasta.

Ville Suhosen ja Kim Saarniluodon dokumenttielokuva kuvaa ikimetsän vuodenkiertoa ja suomalaisten erityistä metsäsuhdetta.

Kino Sherylin toimitusjohtaja Ilmari Arnkil on innoissaan tällä viikolla esitettävästä näytöksestä:

”Meillä kaikilla on suhde luontoon, sen kautta on helppo avata keskusteluyhteyttä ja kertoa Suomesta ja suomalaisuudesta. Luonto mahdollistaa dialogin yli kulttuurirajojen”.

Kino Sherylin Metsän tarina -erikoisnäytös järjestetään yhteistyössä elokuvan tuottaneen MRP Matila Röhr Productions Oy:n ja elokuvan levittäjän Nordisk Filmin kanssa. Elokuva tulkataan arabiaksi.

Kino Sheryl juhlistaa tällä viikolla ensimmäistä toimintavuottaan myös muilla erikoisnäytöksillä. Torstaina 18.2. teatterissa nähdään tämän vuoden DocPointin katsojien suosikki Sparrooabbán – minä ja pikkusiskoni. Näytöksen jälkeen ohjaaja Suvi West kertoo elokuvasta. Perjantaina 19.2. valkokankaan täyttää Charlie Kaufmanin uusi animaatio Anomalisa ennakkonäytöksessä.

Muropaketin uusimmat