Henry Cavill kommentoi Teräsmiehen tulevaisuutta – olisi kiinnostunut myös tietyn Marvelin supersankarin esittämisestä

11.11.2021 19:00 Muropaketin toimitus

Henry Cavill ei sulje pois mahdollisuutta paluusta Supermanin rooliin tulevaisuudessa.

The Hollywood Reporter julkaisi laajan artikkelin näyttelijä Henry Cavillista, missä tietenkin sivuttiin myös hänen tunnetuinta elokuvahahmoaan, Supermania. Toistaiseksi Cavill nähtiin viimeisen kerran Clark Kentin roolissa Zack Snyder’s Justice Leaguessa, mutta näyttelijä itse ei sulje pois mahdollisuutta paluusta.

“Ehdottomasti haluaisin palata. Zodin tappaminen antoi hahmolle syyn olla tappamatta enää koskaan, sillä hän tappoi juuri viimeisen oman lajinsa edustajan. Hän teki sen valinnan, eikä tee sitä enää koskaan uudestaan. Sen jälkeen olisi mahdollista kasvuun, tutkia Supermanin psyykettä syvemmältä, sillä näennäisen jumalankaltaisella olennolla on todellisia tunteita. Sanon aina, että viitta on edelleen komerossa”, Cavill selittää.

Cavillilta on tietenkin myös tiedusteltu sitä, voisiko hän jossakin vaiheessa siirtyä DC:n puolelta Marvelin leipiin. Näyttelijä kertoo Marvelilla olevan erityisesti yhden hahmon, joka häntä kiinnostaa.

“Onhan minulla internet ja olen nähnyt lukuisia huhuja Captain Britainin hahmosta. Olisi todella hauskaa tehdä cooli, modernisoitu versio siitä – samaan tapaan kuin he modernisoivat Captain American. Siinä on jotain erityisen hauskaa, ja minusta on ihanaa olla britti”, Cavill jatkaa.

Seuraavaksi Cavill palaa Geralt of Rivian rooliin Netflixin The Witcher -sarjassa, jonka toinen kausi julkaistaan 17. joulukuuta.