Henry Cavill tähdittää Netflixin The Witcher -sarjaa – Nyt hän kertoi, miksi halusi Geraltin roolin

25.11.2019 20:00 | Muropaketin toimitus

The Witcher -sarja julkaistaan Netflixissä 20. joulukuuta.

Netflix julkaisee The Witcher -sarjan ensimmäisen tuotantokauden kuukauden päästä ja sarjan pääosassa Geralt of Riviana nähdään Henry Cavill. Men’s Healthin haastattelussa Superman-tähti kertoi, mikä Geraltin hahmossa viehätti niin, että hän päätti ottaa roolin vastaan.

Sarjassa on tiedossa varmasti eeppisiä taisteluita ja miekkaa heiluttavia sankareita. Cavillia kiehtoi roolissa kuitenkin huomattavasti inhimillisempi puoli:

“On jännä, miten hän oikeastaan on kuin kuka tahansa meistä. Geralt yrittää kovasti, mutta hän on väärinymmärretty, eikä häntä arvosteta – kun ihmisillä on sinusta negatiivinen kuva, yrititpä miten kovasti tahansa tehdä oikein.”

Vaikuttaa siltä, että Cavill on oikea mies rooliin, missä hirviöitä metsästävää miestä pidetään tavallisten ihmisten keskuudessa itseäänkin lähes hirviönä. Hän oli myös sarjan showrunnerin, Lauren S. Hissrichin mielessä roolia kirjoitettaessa. Samassa artikkelissa Hissrich paljastaa:

“Kun käsikirjoitin sarjaa, kuulin kaiken aikaa Henryn äänen päässäni. Kirjoissa Geralt on peloton, mutta hän on myös mahtavalla tavalla kuivakan nokkela. Tarvitsimme jonkun, joka pystyy esittämään spektrin molemmat päät, joku joka pystyisi näkemään kaiken maailmassaan tapahtuvan draaman, mutta samalla myös välillä astumaan taaksepäin ja pyöräyttämään silmiään.”