Historian ahkerin Hollywood-tähti? Tämä mies teki 74 elokuvaa vuoden 2017 aikana

02.02.2018 17:06 | Muropaketin toimitus

Eric Roberts on entinen Hollywoodin kultapoju, joka ei kieltäydy mistään roolista.

Vanity Fairin tekemässä henkilöprofiilissa esitelty Eric Roberts oli 1970- ja -80-luvuilla näyttelijä, josta piti tulla seuraava Hollywoodin ”leading man”. Harva enää muistaa hänen Oscar- tai Golden Globe-ehdokkuuksiaan, sillä näyttelijän veivät kokaiini ja lopulta hänen ulkonäköään muuttanut auto-onnettomuus.

Julia Robertsin isoveljenäkin tunnettu näyttelijä ei kuitenkaan lannistunut, ja nykypäivänä hän on yksi tuotteliaimpia näyttelijöitä Hollywoodissa. Hän on tunnettu siitä, ettei koskaan sano elokuvatarjoukselle ei. Tämän vuoksi hänen IMDb-profiilistaan löytyykin lähes 500 roolia.

Roberts ei nyrpistä nenäänsä B- tai Ö-luokan elokuville vaan kertoo nauttivansa työn teosta:

”Aloin tehdä B-luokan elokuvia – bam bam bam bam bam bam – yksi toisensa jälkeen, ja sitten yhtäkkiä kaksi, kolme vuotta oli kulunut ja olin tehnyt 30 elokuvaa parissa vuodessa. Nyt, viimeisen kahden vuoden aikana, olen tehnyt noin 70 elokuvaa… Minulla alkoi olla hauskaa niiden tekemisessä. Minusta tuli vitun fani niiden suhteen! Voin tehdä sitä joka päivä, koko päivän. Mutta sitten ihmiset alkoivat pilkata minua ja kysyin vaimoltani: Miksi? Ja sitten yllättäen niitä onkin 250 elokuvaa ja huomaan, että olen muuttunut ’hän tekee mitä tahansa’ -vitsistä olemaan ’onko mitään mitä hän ei tekisi’ -vitsiksi.”

Haastattelussa Roberts arvioi työmääränsä todellista pienemmäksi: Vanity Fairin laskujen mukaan pelkästään viime vuonna ilmestyneitä elokuvia tai tv-sarjoja, joissa Roberts on osallisena, on 74 kappaletta.

Kuva elokuvasta The Human Centipede III (2015).

Muropaketin uusimmat