Uusimmat

Hittisarja Viikingit on tullut tiensä päähän – Tältä näyttää tarinan loppuhuipennus, joka käynnistyy joulukuussa

08.10.2019 08:39 Muropaketin toimitus

Vikings-sarjan kuudes kausi jää sen viimeiseksi.

History Channel on julkaissut Vikings-sarjan viimeiseksi jäävän kuudennen kauden trailerin, joka paljastaa sarjan jatkuvan Yhdysvalloissa 4. joulukuuta tuplajaksolla. Sen jälkeen on luvassa vielä kahdeksan jaksoa, kunnes sarja jää tauolle. Kuudennen kauden loput kymmenen jaksoa nähdään myöhemmin ensi vuonna.

– Olen tiennyt alusta asti kuinka Vikings päättyy, ja 89 jakson jälkeen uskon Ragnar Lothbrokin ja poikiensa saagan olevan kerrotttu. Fanit saavat nähdä kunnon lopun, jonka he todellakin ansaitsevat. Vaikka fiilis on katkeransuloinen, niin sarjaa on vielä jäljellä 20 jaksoa ja ne todella menevät tunteisiin, Vikingsin luoja Michael Hirst kertoo tiedotteessa.

Vaikka Vikings päättyykin, niin sarjan maailmaan päästään takaisin vielä vailla nimeä olevassa spinoff-sarjassa, jota Hirst työstää yhdessä esimerkiksi Die Hardista ja Takaa-ajetusta tutun Jeb Stuartin kanssa.

Suomessa Vikings-sarjaa esittää tuoreeltaan HBO Nordic, ja tällä hetkellä sen kaikki viisi kautta ovat katsottavissa myös Viaplayssa ja C Moressa. Vikings on kerännyt täällä huomiota osakseen osittain kotimaisten näyttelijöidensä ansiosta, sillä mukana ovat olleet Jasper Pääkkönen ja Peter Franzén.

Muropaketin uusimmat