Uusimmat

Hobitti-elokuvan ohjaaja kiinnostunut Dark Floors -elokuvasta?

08.02.2008 10:01 Muropaketin toimitus

Elokuvamaailmassa on viime kuukaudet arvuuteltu kuumeisesti, kuka mahtaa ohjata Taru Sormusten Herrasta -elokuvan ”jatko-osan”, filmatisoinnin J.R.R. Tolkienin Hobitti-kirjasta. Keskustelusta toiseen pöydälle on nostettu samat nimet: Peter Jackson (LOTR-trilogia), Sam Raimi (Evil Dead & Spider-Man 1-3) ja Guillermo Del Toro (Pan’s Labyrinth, Hellboy, Blade 2). Todennäköisimmäksi vaihtoehdoksi on povattu Del Toroa, ja nyt Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Ahlroth on saanut vahvistuksen asialle.

Ahlroth osallistui tällä viikolla Oulussa järjestettyyn Dark Floors -elokuvan lehdistötilaisuudessa, jossa puhui myös useiden Guillermo Del Toron elokuvien roolittaja Jeremy Zimmerman. Sama mies roolitti myös Dark Floorsin. Zimmerman kertoi Del Toron soittaneen hänelle kolme kuukautta sitten ja kysyneen että milloin Dark Floors oikein on valmis.

Jussi Ahlroth kirjoittaa mainiossa Rajatapauksia-blogissaan tilanteesta seuraavasti:

”Hauska kuulla, että Del Toro odottaa Lordi-hirviöiden elokuvaa. Del Torohan tietysti tunnetaan kaikenlaisten hirviöiden ystävänä. Menin tietysti puhumaan Zimmermanille, joka kertoi olevansa Del Toron kaveri monen vuoden takaa. Kysyin sitten että ohjaako mies Hobitin, kun se on kuulemma ollut vielä vähän epäselvää. Zimmerman hämmästyi, ei siinä mitään epäselvää ole: ’Yes, yes, he’s doing it.’ Vaihdettiin siinä vielä pari sanaa, ja sitten Zimmerman lohkaisi hymyillen: ’He’s got the Ring’.”

Mielenkiintoinen keskustelu päätyi nopeasti myös fanien LOTR-foorumille www.theonering.net