Uusimmat

Hollywoodin megaleffojen säveltäjä Hans Zimmer konsertoi Suomessa

23.11.2016 10:44 Aki Lehti

Maestro esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla 16. toukokuuta.

Hollywoodin megaspektaakkeleista tuttu elokuvasäveltäjä Hans Zimmer konsertoi Helsingin Hartwall-areenalla 16. toukokuuta.

Konsertin tiedot löytyvät Zimmerin kiertueen nettisivuilta ja Facebookista, mutta vielä ei ole selvillä milloin liput tulevat myyntiin ja paljonko ne maksavat.

Saksassa syntynyt Zimmer aloitti elokuvasäveltäjänä 1980-luvulla ja on yksi alansa arvostetuimmista.

Miehen pateettisen tarttuvaa musiikkia on kuultu muun muassa Interstellar-, 12 Years a Slave- ja Batman v Superman: Dawn of Justice -leffoissa ja viime aikoina television puolella esimerkiksi BBC:n upeassa Planet Earth II -luontodokumentissa.

Lähde: Facebook / Hans Zimmer Live

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat