Uusimmat

Hugh Jackman haluaa tapella Hulkin kanssa The Avengers -elokuvassa

20.05.2014 14:20 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/wolverinehulk.jpg

Hugh Jackmanin esittämä Wolverine palaa valkokankaalle tällä viikolla, kun X-Men: Days of Future Past saa ensi-iltansa. Tulevaisuudessa Jackman haluaisi nähdä kuinka adamantiumkynnet leikkaavat gammasäteilyllä marinoitua lihaa.

Mutanttirooliinsa selvästi suurella rakkaudella suhtautuva Jackman on jo useaan otteeseen ilmaissut toiveensa näytellä Marvelin eri sankarien yhteiselokuvassa. Sama meno jatkuu IGN:n tuoreessa haastattelussa. Aussitähti kertoo siinä haluavansa Wolverinen ja Kostajien kohtaavan toisensa vielä joku päivä.

Tämä kuva selittää, miksi Hulk ja Wolverine eivät voi kohdata elokuvissa

”Wolverine päätyisi nahistelemaan Hulkin kanssa ennen pitkää, se on ihan varma. Se olisi melkoisen hauskaa. No, en tiedä olisiko sitä hauska kuvata, koska minulle siinä varmasti kalpaten kävisi, mutta ainakin Wolverine voi parantua”, Jackman visioi.

Wolverinen ja Hulkin matsi olisi varmasti monen fanin unelmien täyttymys, mutta moista tuskin tullaan näkemään vielä moneen vuoteen. Hulkin filmatisointioikeudet nimittäin kuuluvat Marvelille, mutta Wolverine ja muut Ryhmä-X:n mutantit ovat 20th Century Foxin rosterissa.

Arvostelu: X-Men: Days of Future Past on paras mutanttielokuva vuoden 2003 jälkeen

Seuraavan kerran Hulk meuhkaa valkokankaalla vuoden päästä; The Avengers: Age of Ultron ilmestyy vapun 2015 tienoilla.

Teksti ja kuva: Tatu Junni
Lähde: IGN