Hugh Jackman olisi halunnut Loganille erilaisen lopun – Clint Eastwood innoittajana

15.03.2017 09:30 | Muropaketin toimitus

Ohjaaja James Mangold ja näyttelijä Hugh Jackman eivät olleet aluksi yhtä mieltä siitä, miten Logan olisi pitänyt lopettaa.

Kolmas Wolverine-elokuva päättyy siihen, että Logan kuolee klooninsa aiheuttamiin vammoihin. Laura-tytär hautaa isänsä ja laskee haudalle X:n.

Sitten lopputekstit ja Johnny Cash soimaan.

Fanit ovat arvuutelleet, voisiko Logan vielä parantua haudassa ja kynsiä tiensä ulos. Elokuvan tekijät kuitenkin suunnittelivat kohtauksen niin, että Logan on nyt kuollut ja pysyy kuolleena.

Alun perin Hugh Jackman olisi halunnut jättää Loganin lopun avoimemmaksi. Hän olisi siis tarjonnut mutanttisankarille mahdollisuuden jatkaa vielä elämäänsä.

Yahoo! Moviesin haastattelussa Jackman kertoi ajatuksiaan:

”Ajatus Loganin kuolemasta oli aina ilmassa. Minä sanoin, että jätetään homma avoimeksi, koska se olisi voimakkaampi lopetus elokuvalle.

Jos Jackman olisi voinut päättää, hän olisi ammentanut Loganiin enemmän aineksia Clint Eastwoodin Armottomasta.

”On paljon voimakkaampi ratkaisu, ettei Eastwoodin Munny kuole lopussa. Sitä luulee, että hän kuolee, mutta ampuessaan kaikki hän syleilee sitä pimeyttä, jonka hän on koettanut pitää ulkopuolellaan. Nyt hänen pitää elää sen kanssa ja se on melkein rankempaa kuin kuoleminen”.

Loppujen lopuksi James Mangold sai kuitenkin puhuttua Jackmanin puolelleen:

”Hän oli oikeassa siitä mikä toimii parhaiten. On todella liikuttavaa kun joku tuhoutumattomaksi luultu kuolee ja toteaa ’vai tältä se tuntuu'”.

Logan
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat