Hugh Jackman hehkuttaa uutta Wolverine-ohjaajaa ja kommentoi esiintymistään X-Men: First Class -elokuvassa

27.07.2011 08:53 | Muropaketin toimitus

Wolverine

Moni fani pettyi, kun laatuelokuvista Unelmien sielunmessu, The Wrestler ja Black Swan tunnettu Darren Aronofsky päätti kevään kynnyksellä luopua The Wolverine -supersankarifilmatisoinnin ohjaajan pestistä. Elokuvan pääosaa esittävällä Hugh Jackmanilla riittää kuitenkin luottoa myös uutta ohjaajaa, James Mangoldia kohtaan.

MTV:n tuoreessa haastattelussa Jackman kehuu ohjaajaa suuresti ja sanoo tämän olleen ehdottomasti paras kaikista tarjolla olleista ehdokkaista. The Wolverinen käsikirjoitus on Jackmanin mukaan niin hyvä, että erittäin moni ohjaaja olisi halunnut päästä sitä filmaamaan. Hän uskoo elokuvasta tulevan hänen tekemistään mutanttielokuvista paras – se, jota kelpaa esitellä vielä 20 vuoden päästäkin ihmisille.

Hugh Jackmanin Wolverine nähtiin pikaisesti alkukesästä myös X-Men: First Class -elokuvassa, jossa hänellä oli pieni cameo-rooli. Näyttelijä kertoi MTV:lle nauttineensa sen tekemisestä kovasti. Repliikki (”Go fuck yourselves”) oli Jackmanin mukaan helpoin, minkä hän on koskaan joutunut opettelemaan.

James Mangoldin ohjaama The Wolverine saa ensi-iltansa vuonna 2012.

Lähde: MTV

Keskustelu

Eivätköhän kaikki, joita asia kiinnostaa ja jotka Domen kaltaisia viihdesaitteja seuraavat, ole jo siitä kuulleet?

EI KANNATA KERTOA ETTÄ UUTINEN SPOILAA HYVÄN JUTUN ELOKUVASTA.

Muropaketin uusimmat