Hugh Jackman lopettaa Wolverinena ja X-Men-elokuvasarja loppuu vuonna 2017?

29.04.2015 15:39 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/xmendaysoffuturepast828282.png

Ensi vuonna on luvassa X-Men: Apocalypse ja keväällä 2017 Wolverine 3. Sen jälkeen saamme hyvästellä Marvelin mainiot mutantit, jos tuore huhu pitää paikkansa.

Latino Review -sivuston El Mayimben mukaan X-Men: Apocalypse ja Wolverine 3 ovat viimeiset nykyiseen X-Men-jatkumoon sijoittuvat elokuvat. Sen jälkeen vuonna 2000 alkanut elokuvasarja lakkautetaan ja homma käynnistetään uudelleen alusta.

Hugh Jackman ilmoitti hiljattain mystisessä Instagram-viestissään esittävänsä Wolverinea enää kerran. Käsikirjoittaja Simon Kinbergin mukaan X-Men: Apocalypse puolestaan pistää koko X-maailman uusiksi. El Mayimben väite istuu melko hyvin taannoisiin uutisiin.

Sitten taas:

X-Men-elokuvasarja on jo päivitetty sekä X-Men: First Classilla (2011) että X-Men: Days of Future Pastilla (2014). Miksi homma pitää käynnistää taas alusta? Lisäksi X-Men: Apocalypsessa esitellään koko joukko nuoria mutantteja melko nimekkäillä näyttelijöillä – eli toisin sanoen 20th Century Fox nojaa selkeästi jo tulevaa.

Kenties El Mayimben huhu tarkoittaakin siis sitä, että Patrick Stewartin, Ian McKellenin ja Hugh Jackmanin kaltaiset vanhat pierut siivotaan vihdoinkin lopullisesti syrjään kahden seuraavan elokuvan myötä, eivätkä tulevat elokuvat enää petaa vuosien 2000 ja 2003 menestystarinoihin.

Toki on myös täysin mahdollista, että El Mayimbe on (taas kerran) aivan kuutamolla huhujensa kanssa. 20th Century Fox ei ole aihetta toistaiseksi kommentoinut.

X-Men: Days of Future Pastista julkaistaan pidennetty versio ensi kesänä. Ensi vuonna on luvassa X-Men: Apocalypsen lisäksi myös kaksi muuta samaan maailmaan sijoittuvaa elokuvaa. Ryan Reynoldsin Deadpool ilmestyy helmikuussa ja Channing Tatumin Gambiitti syksyllä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Latino Review