Hugh Jackman lopettaa Wolverinena – viimeisessä leffassa pappailua, tuttu vihollinen ja paljon verta?

20.08.2015 11:20 | Muropaketin toimitus

Wolverine

Hugh Jackman tiedusteli hiljattain sosiaalisessa mediassa mitä fanit haluaisivat nähdä miehen viimeisessä Wolverine-elokuvassa.

Sydney Confidentalin haastattelussa Hugh Jackmanilta koetettiin kalastella vihjeitä siitä, mitä vuonna 2017 ilmestyvä Wolverine 3 tarjoaa. Mies ei tietenkään suostunut paljastamaan käsikirjoitusvaiheessa olevasta toimintaseikkailussa mitään konkreettista.

Vaan tarjosiko Jackman rivien välistä vihjeitä siitä, mitä voisi olla luvassa?

”Moni halusi Victor Creedin [Sapelihammas] palaavan ja sitten… Pakko myöntää että olin todella liikuttunut siitä, miten moni pyysi etten lopettaisi Wolverinen roolissa. Olen kuitenkin todella innoissani tästä viimeisestä elokuvastani. Moni mainitsi myös raivohulluuden, joka on sarjisfaneille tuttu ilmaus. Tiedätte mitä se tarkoittaa, jos Wolverine on teille tuttu”, Jackman totesi viitaten ahmamutantin sekoiluihin. Silloin ei kynsiä säästellä ja veri lentää.

Sittemmin Jackman ja Sapelihammasta vuoden 2009 X-Men Origins: Wolverinessa näytellyt Liev Schreiber ovat viesteilleet aiheesta Twitterin puolella. Nähtäväksi siis jää, saadaanko Creed vielä kerran valkokankaalle.

James Mangoldin ohjattavaksi uskottu Wolverine 3 pohjautuu tällä tietoa Old Man Logan -sarjakuvatarinaan, joka kertoo pappaikäisen mutantin seikkailuista apokalyptisissa maisemissa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Movie / Sydney Confidental

Muropaketin uusimmat