Uusimmat

Hugh Jackmanin uusi scifi-elokuva floppasi USA:ssa totaalisesti – Sai kasaan vain kaksi miljoonaa dollaria

24.08.2021 08:38 Muropaketin toimitus

Reminiscence-tieteiselokuva nähdään Suomessa syyskuussa.

Westworldin luojana tunnetun Lisa Joyn ohjaama Reminiscence-tieteiselokuva sai Yhdysvalloissa ensi-iltansa viime perjantaina sekä teattereissa että HBO Max -palvelussa. Varsin kehnot arviot kerännyt leffa osoittautui myös flopiksi.

Reminiscence pyöri Jenkeissä ensi-iltaviikonloppunaan 3265 teatterissa, mutta raapi silti kasaan vain noin 2 miljoonan dollarin pääsylipputulot. Muaalla maailmassa leffa tienasi vain 3 miljoonaa dollaria. Elokuvan budjetti on 54 miljoona ja sen pitäisi tuottaa suunnilleen 110 miljoonaa taalaa päästäkseen omilleen. Summaan ei sisälly pääosanesittäjä Hugh Jackmanille maksetet ylimääräiset miljoonat, jotka hän sai leffan mentyä teattereiden lisäksi myös samaan aikaan suoratoistoon.

Osansa kehnoon menestykseen kotikatselumahdollisuuden ja koronaviruksen deltavariantin ohella oli taatusti myös kehnoilla arvosteluilla. Metacriticin kriitikkoarvioiden keskiarvo on tällä hetkellä 46 / 100 ja Rotten Tomatoesin puolella elokuvasta on pitänyt vain 38 prosenttia kriitikoista.

Scifi-trilleriä tähdittää Jackmanin lisäksi muun muassa Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Daniel Wu ja Cliff Curtis.

Suomessa Reminiscence saapuu teattereihin näillä näkymin 3. syyskuuta.