Hugo Weaving ei halua enää taistella Kapteeni Amerikkaa vastaan: ”Teen sen vain, jos Marvel pakottaa”

16.10.2012 20:00 | Muropaketin toimitus

Punakallo

Hugo Weaving esitti viime vuonna ilmestyneessä Captain America: The First Avenger -elokuvassa roistoa nimeltä Punakallo. Jatkossa Weaving ei kuitenkaan hahmoa esitä – ei ainakaan, mikäli hän saa asiasta päättää.

Uutta Cloud Atlas -elokuvaansa promotoidessaan Hugo Weaving on kertonut, ettei hän haluaisi näytellä Punakalloa sen enempää Captain America: The Winter Soldierissa kuin The Avengers 2:ssakaan. Hahmo ei yksinkertaisesti tarjoa hänelle tarpeeksi haastetta tai mahdollisuuksia näyttelijänä. Mikäli Marvel niin vaatii, Weaving joutuu kuitenkin palaamaan rooliin, sillä hän allekirjoitti useamman elokuvan kattavan sopimuksen.

”Joutuisin näyttelemään hahmoa, jos Marvel niin vaatisi, mutta eivät he haluaisi pakottaa ketään tekemään sitä vasten tahtoa”, Weaving totesi ja lisäsi arvelevansa, että eiköhän tämä annos Punakalloa riittänyt hänelle. ”Oli kiva tehdä se ja kokeilla uutta, mutta rehellisesti sanoen se [Captain America: The First Avenger] ei ole elokuva, jollaisiin haen ja joista todella innostun. Näyttelijänä erilaisten roolien tekeminen on kuitenkin hienoa. Se koettelee rajoja”.  

Vielä ei ole tiedossa, nähdäänkö Punakalloa vuoden 2014 syksyllä ilmestyvässä Captain America: The Winter Soldierissa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider