Uusimmat

Huhu: Christoph Waltz palaa Blofeldin rooliin Bond 25:ssa

12.07.2019 12:58 Muropaketin toimitus

Spectressä Blofeldia esittänyt Christoph Waltz on bongattu Bond 25:n kuvauksissa Lontoossa.

Pitkään huhuttu ja odotettu Bond 25 -roolitus on totta: Spectressä Blofeldia esittänyt Christoph Waltz on bongattu uuden James Bond -elokuvan kuvauksissa Lontoossa, kertoo Empire. Näyttelijä oli bongattu Pinewoodin studioilla Bond 25:n kuvausten aikaan.

Uutisessa kerrotaan Waltzin iskeneen silmää ja sanoneen: “Et sitten nähnyt minua.” Mutta eihän nykyaikana mikään pysy salassa.

Spectren kuvausten aikana Waltz vannoi, ettei hänen esittämänsä hahmo olisi Blofeld. Elokuvassakin tämä paljastettiin vasta aivan lopuksi. Vielä ei ole tietoa, miten Blofeld sijoittuu tarinallisesti Bond 25:een, missä keskeistä pahista esittää Rami Malek.

Cary Joji Fukunagan ohjaama, vieläkin vain nimellä Bond 25 kulkeva 007-seikkailu julkaistaan 3. huhtikuuta 2020. Pääosaa esittää edelleen Daniel Craig ja muissa rooleissa nähdään Malekin ja nyt myös Waltzin lisäksi Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik ja Dali Benssalah.

Elokuvaa on kuvattu Lontoon lisäksi Jamaikalla, mistä on julkaistu pieni promovideo: