Huhu: Deadpool ei ole mukana Spider-Man 3:ssa, mutta Venom saattaa olla

28.05.2019 11:20 | Muropaketin toimitus

Marvel-sarjakuvahahmojen elokuvaoikeudet ovat olleet levällään. Sony on kuitenkin jo antanut Spider-Manin Marvel Studiosin käyttöön. Kohta on ehkä Venomin vuoro.

Marvelin sisäpiiriläinen on julkaissut Twitter-tilillään huhun, että Sony pyrkii liittämään Venomin osaksi MCU:ta kolmannessa Spider-Man-elokuvassa. Samalla hän kumoaa huhun siitä, että Ryan Reynoldsin Deadpool olisi mukana mukana kyseisessä elokuvassa.

Roger Wardell -nimellä Twitterissä julkaiseva, salaperäinen taho on osoittautunut aiemman Avengers: Endgame -huhunsa osalta luotettavaksi tietolähteeksi. Nyt hän kertoo Sonyn haluavan “epätoivoisesti” liittää Tom Hardyn esittämän Venomin osaksi MCU:n Spider-Man-elokuvia, missä nimihahmoa esittää Tom Holland.

Venomin tuottaja Amy Pascal on Comic Bookin mukaan jo aiemmin vahvistanut, että Venom-elokuvat toimivat samassa universumissa MCU:n uusien Spider-Man-elokuvien kanssa: “Ne saattavat tapahtua eri lokaatioissa, mutta ne ovat silti samassa maailmassa.” Toinen tuottaja, Matt Tolmach, uskoo, että näiden kahden risteämä tapahtuu elokuvissa varmastikin “jossain vaiheessa”.

Seuraava MCU:n Spider-Man-elokuva, Far from Home, julkaistaan 3. heinäkuuta. Toista Venom-elokuvaa odotellaan valmistuvaksi lokakuussa 2020.