Huhu: Disney on rakentanut oikeasti toimivan valomiekan

09.04.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Disney on patentoinut valomiekan kaltaisen laitteen jo vuonna 2017.

Collider uutisoi, että Disneyn lehdistökonferenssissa “A Special Look Inside Disney Parks” on esitelty oikeasti toimiva valomiekka. Laitteesta ei ole julkistettu vielä yhtään kuvaa tai videota, mutta uutinen kertoo, että Disney Parksin johtaja Josh D’Amaro olisi vetänyt laatikosta valomiekan, jossa valo vetäytyy oikeasti päälle ja pois.

Disneyn arvellaan suunnittelevan oikeasti toimivaa valomiekkaa osaksi tulevaa Star Wars -hotellia, missä vierailla on mahdollisuus osallistua jedi-opetukseen. Nytkin Disneyn teemapuistoissa pääsee rakentamaan oman valomiekan, mutta elokuvissa nähtävä versio, missä valo oikeasti vetäytyy päälle ja pois, on tähän mennessä ollut vielä vieraiden saavuttamattomissa.

Muutama vuosi sitten Disney patentoi laitteen, joka näyttää paljolti Star Wars -elokuvien valomiekalta. Ei ole kuitenkaan tietoa, onko nyt esitelty laite sama kuin tuossa patentissa.

Mikäli uutinen pitää paikkansa, tiedossa on iloiset ajat Star Wars -faneille, jotka pääsevät tulevaisuudessa leikkimään jediä ihan uudenlaisella tavalla.