UUSIMMAT

Huhu: HBO on tekemässä nyt kahta uutta Game of Thrones -sarjaa – Ensin tulee House of the Dragon, sitten Tales of Dunk & Egg

22.01.2021 13:51 | Muropaketin toimitus

George R.R. Martinin kirjoittamat Tales of Dunk & Egg -novellit sijoittuvat aikaan ennen Tulen ja jään laulu -tarinoita.

HBO on julkaisemassa näillä näkymin ensi vuoden aikana Game of Thrones -esiosasarjan House of the Dragon. Deadline uutisoi, että nyt HBO pohtii myös uuden Game of Thrones -sarjan tekoa ja silmäilee George R.R. Martinin novellikokonaisuutta Tales of Dunk & Egg.

Tarinakokonaisuus koostuu kolmesta novellista (The Hedge Knight, The Sworn Sword ja The Mystery Knight), jotka sijoittuvat noin 90 vuotta aikaisempaan ajankohtaan kuin Game of Thronesin taustalla olevat Tulen ja jään laulu -romaanit. Niissä seikkailevat hahmot nimeltä Dunk (Ser Duncan the Tall) ja Egg (tuleva kuningas Aegon V Targaryen).

Tales of Dunk & Egg -projektin kerrotaan olevan tällä hetkellä hyvin aikaisessa esituotantovaiheessa, eikä sille ole kiinnitetty vielä käsikirjoittajaa. Mitä tahansa voi siis vielä tapahtua.

House of the Dragonin kuvausten on tarkoitus alkaa lähikuukausina ja sarja on määrä julkaista HBO:lla ensi vuoden aikana. Sarjan keskeisissä rooleissa nähdään Paddy Considine (kuningas Viserys I), Matt Smith (prinssi Daemon Targaryen), Olivia Cooke (Alicient Hightower) ja Emma D’Arcy (prinsessa Rhaenyra Targaryen).