Huhu: Jimi Hendrix -elokuva taas suunnitteilla, André Benjamin ja Hayley Atwell mukana

06.07.2011 09:00 | Muropaketin toimitus

Jimi Hendrix

Kitaralegenda Jimi Hendrixiä ollaan jälleen viemässä valkokankaalle, tällä kertaa André Benjaminin esittämänä. Suunnitelma on toki ollut esillä aiemminkin, laihoin tuloksin.

Hendrix-elokuvasta on huhuiltu ennenkin, mutta toistaiseksi yritykset ovat kariutuneet Hendrixin perheen vastustukseen. Tosin ihan loogista ei perheenkään toiminta ole, sillä vuonna 2000 Hendrix päätyi tv-elokuvaan, ja Guitar Hero on myös saanut suostumuksen.

Toinen ongelma kitarasankarin filmaamisessa on se, että sopivaa näyttelijää on ollut hankala löytää. Ulkonäkö kun ei riitä, myös sormien pitäisi toimia. Aika näyttää, pääseekö Benjamin (tunnetaan myös nimellä André 3000) edes yrittämään. Hänellä on ainakin ollut haluja siihen suuntaan jo tovin aikaa. Benjaminin lisäksi myös esimerkiksi Lenny Kravitz on yrittänyt tuloksetta saada elokuvaa tekeille.

Tiettävästi myös tulevassa Kapteeni Amerikassa näyttelevä Hayley Atwell on mukana projektissa, ainakin niin hän on itse möläyttänyt.

Jimi Hendrix on maailman tunnetuin, ehkäpä paras ja ehdottomasti merkittävin kitaristi hippivuosilta. Hänen tunnettuja kappaleitaan ovat muun muassa Purple Haze, Hey Joe ja All along the Watchtower. Hendrix menehtyi 1970.

Lähde: Slashfilm

Muropaketin uusimmat