Huhu: Marvel Studios etsii naisohjaajaa Guardians of the Galaxy 3:lle – neljä ehdokasta paljastettu

22.10.2018 17:03 | Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy 3 on laitettu uudestaan työn alle James Gunnin potkujen jälkeen. Elokuvalle etsitään nyt uutta ohjaajaa.

Neljä kuukautta kahden Guardians of the Galaxy -elokuvan ohjaajan, James Gunnin, kuuluisien potkujen jälkeen kolmannen Guardians of the Galaxyn tuotanto nytkähtää jälleen eteenpäin. Cinemablendin uutisen mukaan elokuvan valmistuminen saattaa myöhästyä, mutta tuotannossa Guardians of the Galaxy 3 on edelleen, ja nyt sille etsitään uutta ohjaajaa.

Uutisen mukaan Marvel tähyäisi tällä kertaa naispuolisen ohjaajan suuntaan. Ehdokaslistalla kerrotaan olevan nyt neljä ohjaajaa: Dee Rees, Michelle MacLaren, S.J. Clarkson ja Jane Campion. Lista kuitenkin voi vielä muuttua radikaalisti.

Dee Rees tunnetaan erityisesti palkitusta Netflix-elokuvastaan Mudbound. Michelle MacLaren puolestaan on ohjannut paljon television puolella ja hänen käden jälkeään voi nähdä muun muassa Breaking Badissa ja Game of Thronesissa. S.J. Clarksonilla on niin ikään näyttävä cv television puolella – hän on ohjannut muun muassa Dexteriä ja Jessica Jonesia. Parhaillaan hänet on kiinnitetty Star Trek 4:n ohjaajaksi, mutta elokuva on keskeisten näyttelijöiden lähdön myötä joutunut tuotantolimboon, eikä sen valmistumisesta ole takuita. Jane Campion tunnetaan palkitusta Pianosta sekä television puolelta hienosta Top of the Lake -sarjasta.