Huhu: Marvel Studios etsii näyttelijää Scarlett Johanssonin pepulle

18.08.2018 20:10 | Muropaketin toimitus

Neljäs Avengers-elokuva julkaistaan ensi keväänä, 3. toukokuuta. Sitä ennen ensi-iltaan tulee toinen Marvel-elokuva, Brie Larsonin tähdittämä Captain Marvel, jonka julkaisupäivä on 8. maaliskuuta.

Georgia Central Casting Agency on julkaissut Facebook-sivullaan ilmoituksen, jossa haetaan varanäyttelijää pepulle elokuvassa nimeltä Mary Lou. Uutinen on saanut Marvel-fanit vauhtiin, sillä kyseisen elokuvan arvellaan olevan Avengers 4. Haettava hahmo puolestaan täyttää Scarlett Johanssonin esittämän Black Widown kuvauksen.

Mary Lou oli Marvelin Infinity Warista käyttämä salanimi ainakin Edinburghissa tehdyissä kuvauksissa.

Haettava “peppurooli” viittaa kuvauksensa osalta vahvasti Black Widow’hun, mutta se voi toisaalta olla myös Brie Larsonin esittämä Captain Marvel. Tosin Larson on pidempi kuin hakuilmoituksessa näyttelijältä vaadittava pituus.

Varanäyttelijällä tuskin ollaan korvaamassa Johanssonin peppua kokonaan. Oletettavasti haettava rooli on lisäkuvauksia varten, joissa varsinainen näyttelijä on jo hoitanut osansa puheroolin osalta, ja hahmoa tarvitaan vain olemaan ruudussa läsnä silloin, kun varsinainen näyttelijä ei ole käytettävissä.