Huhu: Nämä elokuvat Marvel Studios julkaisee vuonna 2020

29.10.2018 10:38 | Muropaketin toimitus

Marvel Studios yrittää pitää Avengers 4 -elokuvan jälkeiset aikataulunsa salaisuutena.

Vaikka Marvel Studios ei halua paljastaa ensi keväänä ensi-iltansa saavan Avenger 4:n jälkeen vuorossa olevien leffojen aikatauluja, niin se tiedetään että tulossa ovat Black Widow -sooloseikkailu, The Eternals, Black Panther 2 ja Guardians of the Galaxy Vol. 3, joista That Hashtag Show ainakin väittää tietävänsä enemmän.

Heidän mukaansa Marvel-elokuvia on luvassa vuonna 2020 vain kaksi – Black Widow -esiosa joka saa ensi-iltansa 1. toukokuuta ja The Eternals joka saapuu teattereihin 6. marraskuuta. Jos aikataulut pitävät paikkansa, niin molempien leffojen kuvaukset alkavat ensi vuonna.

Marvel antaa jälleen ei niin tunnetuille nimille mahdollisuuden, sillä Chloe Zhao on kiinnitetty The Eternalsin ohjaajaksi ja Black Widow’sta vastaa Cate Shortland.

Black Widow -leffan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen ensimmäistä Iron Mania, jossa Scarlett Johanssonin esittämä päähenkilö totuttelee elämään Neuvostoliiton ulkopuolella.

Eternals eli Ikuiset on vuonna 1976 ensiesiintymisensä sarjakuvan sivuilla tehnyt rotu, jonka kosmiset jumal’olennot eli Celestiaalit loivat alkujaan Maan turvaksi ja suojelijoiksi. Kuten sarjiksensa lukeneet tietävät, niin The Eternalsista on tehty toisistaan reippaasti poikkeavia versioita. Matthew ja Ryan Firpon rustaama käsikirjoitus pohjaa enemmän Jack Kirbyn 1970-luvun lopun versioon, kuin Neil Gaimanin modernimpaan sarjakuvaan.