Uusimmat

Huhu: Nyt suoraan suoratoistoon päätyy monsterielokuva, joka todellakin pitäisi katsoa elokuvateatterin jättikankaalta

26.11.2020 09:37 Muropaketin toimitus

Netflixin kerrotaan tarjonneen 200 miljoonaa Godzilla vs. Kong -elokuvan oikeuksista.

The Hollywood Reporter kertoo seuraavan elokuvateatterikierroksen kokonaan skippaavan megabudjetin leffan olevan Godzilla vs. Kong -monsterimäiskeen.

Tämä on tässä vaiheessa vain huhu, mutta THR:n julkaisemat jutut pitävät melkein aina paikkansa. Heidän lähteidensä mukaan Netflix oli valmis maksamaan Legendary Picturesille ja WarnerMedialle 200 miljoonaa dollaria hirviöelokuvan esitysoikeuksista. Rahat eivät kuitenkaan kelvanneet, vaan Warner suunnittelee julkaisevansa Godzilla vs. Kongin Yhdysvalloissa suoraan omassa HBO Max -suoratoistopalvelussaan.

Elokuvan elokuvateatteriensi-ilta on edelleen virallisesti näillä näkymin 21.5.2021. Alun perin sen oli tarkoitus saapua teattereihin jo viime toukokuussa. Vaikka viime vuonna julkaistu Godzilla II: King of the Monsters oli aivan kammottava esitys, niin Godzilla vs. Kongin katsoisi silti mieluiten isolta kankaalta.

Lue myös: Arvostelu: Useasta jättimonsterista huolimatta Godzilla II: King of the Monsters on raivostuttavan huono tehostemäiske