Huhu: Seuraavien Tron- ja Spider-Man-elokuvien nimet ovat saattaneet jo paljastua – Peter Parkerille ei ole taaskaan luvassa helppoja aikoja

12.08.2020 09:12 | Muropaketin toimitus

Tron 3 – ja Spider-Man 3 -elokuvien nimet taisivat lipsahtaa vahingossa nettiin.

Jared Leto esittää pääosaa tulevassa Tron 3 -elokuvassa, johon hänet buukattiin jo vuonna 2017. Näyttelijä vahvisti asian kuitenkin vasta eilen Twitterissä ja tuli samalla paljastaneeksi leffan koko nimen, joka on Tron: Ares.

Leto poisti twiittinsä kuitenkin pian, mutta kerran netissä, niin aina netissä. Kuvakaappaus twiitistä löytyy alempaa. Tron 3:n ohjaa Garth Davis.

Myös Spider-Man 3 -elokuvan nimi on tainnut paljastua. Marvel-leffoihin liittyviä huhuja ja yksityiskohtia penkova Charles Murphy twiittaa sen olevan Spider-Man: Homesick. Nimi kuulostaa hyvin loogiselta jatkolta kahdelle aiemmalle Tom Hollandin tähdittämälle Hämis-leffalle, jotka ovat tietysti Spider-Man: Homecoming ja Spider-Man: Far From Home. Kolmas Spider-Man saa näillä näkymin ensi-iltansa 17.12.2021.

Molempien elokuvien nimet ovat tässä vaiheessa vain huhuja, vaikka molemmat kuulostavatkin vallan järkeviltä vaihtoehdoilta.

Muropaketin uusimmat