Huhu: The Witcher -sarjan toinen kausi saa osan faneista luultavasti suuttumaan – Yhden hahmon tarina muuttuu ratkaisevalla tavalla

11.02.2021 17:15 | Muropaketin toimitus

Erään noiturihahmon tarinaan huhutaan tulevan The Witcher -sarjan toisella kaudella suuria muutoksia suhteessa alkuperäismateriaaliin.

Ole siis varoitettu: seuraava spoilaa mahdollisesti The Witcherin tapahtumia!

Netflixin The Witcher -sarjan toisen kauden kuvaukset raahustavat koronan vuoksi eteenpäin hitaasti mutta suhteellisen varmasti. Tulevasta kaudesta ei vielä ole kerrottu paljoakaan julkisuuteen, mutta se jo tiedetään, että Henry Cavillin esittämä Geralt tulee siinä toimimaan yhdessä muiden kirjoista ja peleistä tuttujen noitureiden kanssa.

Näitä hahmoja ovat muun muassa Vesemir, Lambert, Eskel ja Coen.

Tuoreen huhun mukaan (Comicbookin kautta) näistä yhden kohtalo näyttää sarjassa melkoisen karulta. Kuvauksissa on nähty Cavillin Geralt ja Paul Bullionin esittämä Lambert, jotka seuraavat tilannetta, missä susi syö ihmisen ruumista.

Syöttäminen susille on noitureiden tapa haudata läheisensä.

Kyseisen ruumiin on nyt kerrottu olevan Eskel, jota sarjassa esittää Basil Eidenbenz. Hänen kuolinsyynsä on kuitenkin vielä arvoitus, sillä hahmo ei kuole alkuperäisissä kirjoissa.