Uusimmat

Huhu: Uuden Bond-leffan tekeminen on ihan perseestä

13.05.2019 09:39 Muropaketin toimitus

Uuden James Bond -elokuvan kuvausten kerrotaan olevan kunnon sähellystä.

Edelleen työnimellä Bond 25 kulkevan uuden James Bond -elokuvan tekeminen oli melkoista säätöä jo ennen kuvausten alkua, mutta ongelmat ilmeisesti jatkuvat myös kuvauspaikalla.

The Daily Mailin tietojen mukaan leffan käsikirjoitus on kaikkea muuta kuin valmis ja useat ihmiset säätävät ja tekevät siihen muokkauksia jatkuvasti. Lehti kertoo projektin parissa työskentelevän lähteensä sanovan koko projektin olevan ihan perseestä.

Phoebe Waller-Bridgen on kerrottu olevan mukana kuvauksissa muokkaamassa käsikirjoitusta tarpeen tullen, mutta myös ohjaaja Cary Fukunaga ja Daniel Craig säätävät sitä.

– Waller-Bridge kirjoittaa uusiksi jo ainakin kahdesti uusiksi kirjoitettuja kohtauksia. Daniel muokkaa tekstiä, Cary muokkaa tekstiä. Heillä on jonkinlainen käsitys juonesta, mutta dialogi on kaukana valmiista ja sitä säädetään viime hetkellä. Ei näin tehdä elokuvaa. Ehkä siitä saadaan kasaan toimiva kokonaisuus leikkausvaiheessa, mutta Bond-tuotannon luulisi olevan ammattimaisempaa, Daily Mailin lähde sanoo.

Nimettömän lähteen kertoma voi vallan hyvin pitää paikkansa, mutta kannattaa silti muistaa, että brittiläinen The Daily Mail on melkoinen roskalehti. Esimerkiksi Wikipedia on todennut Daily Mailin olevan yleisesti epäluotettava, jonka artikkelit eivät sovellu käytettäväksi lähteenä Wikipediassa julkaistavissa artikkeleissa ilman huolellista harkintaa ja faktojen tarkistamista muista lähteistä mahdollisuuksien mukaan.