Huhu: uuden Star Wars -elokuvan traileri nähdään jo viimeisen Hobitin yhteydessä

20.11.2014 10:55 | Muropaketin toimitus

Disney haluaa Star Warsista seuraavan leffatapahtuman, joka yhdistyy automaattisesti joulukuuhun?

Täällä toimituksessa ollaan jo pitkään ihmetelty milloin Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta nähdään ensimmäinen traileri. 

Star Wars 7 News -sivuston mukaan traileri näytetään Hobitti: Viiden armeijan taistelun yhteydessä. Nämä ovat tässä vaiheessa vasta huhuja, mutta uuden Star Warsin esittely ennen Hobittia kuulostaa fiksulta suunnitelmalta.

Tiedot ovat peräisin yhdysvaltalaisen elokuvateatterin omistajalta ja fanilta joka kuuli asiasta Thomas Gormeleylta, Star Warsin apulaisohjaajalta. 

Se on tiedossa, että Star Wars -ohjaaja J.J. Abrams ja Peter Jackson ovat kavereita, Jackson vieraili Star Warsin kuvauspaikallakin.

Hobitti-leffat yhdistyvät ihmisten mielisssä joulukuuhun, ja Star Wars: The Force Awakensin ensi-ilta on vuonna 2015 joulukuussa. Tällä tavalla Star Wars voisi ”ottaa” Hobitin paikan.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Star Wars 7 News

Keskustelu

Teaser trailer, jonka me täällä pohjolassa tunnemme teaserinä, lienee suht’ oleellinen tarkennus.

Se että ohjaajat tuntevat toisensa ei välttämättä ole mikään syy miksi SW:n traileri lyötäisiin Hobitin kylkeen, mutta jokin yhteinen rahavirta voisi jo käydäkin syystä. Lähteestä poiketen, ainakin Euroopassa Hobitti tulee 10.12 eikä 17.12 ensi-iltaan, mutta eiköhän se silti näy jos on näkyäkseen.

Erittäin mahdollista. John Williams nimittäin teki jo musat siihen traileriin ihan vähän aika sitten.
Voi tätä jännityksen määrää! :D

Muropaketin uusimmat