Huhu: Uudessa Doctor Strange -elokuvassa on mukana myös yksi Ihmenelosten jäsenistä

27.12.2021 10:59 | Muropaketin toimitus

Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuva nähdään toukokuussa.

Ensi toukokuussa ensi-iltansa saavaan Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvaan on tehty lisäkuvauksia, joissa on keskitytty lähinnä cameo-rooleihin. Jo aiemmin tuli selville, että Sir Patrick Stewart esittää eri rinnakkaisulottuvuuksiin sijoittuvassa elokuvassa jälleen professori Charles Xavieria. X-Menin perustaja ei ole sama kuin aiemmin nähty, vaan yksi multiversumin variantti.

Redditin puolelta parhaiten tuttu nimimerkki MyTimeToShineHello vaikuttaa nykyään myös Twitterin puolella. Hän paljasti Spider-Man: No Way Home -elokuvasta kunnon kasan spoilereita ennen sen ensi-iltaa. Nyt MyTimeToShineHello kertoo uudessa Doctor Strange -elokuvassa olevan mukana myös Ihmenelosten Reed Richardsin, eli Herra Fantastisen.

Tämä on tietysti vielä tässä vaiheessa vain huhu.

Jos Mister Fantastic on mukana Doctor Strange -jatko-osassa, niin todennäköisesti hahmoa esittää sama näyttelijä kuin ohjaaja Jon Wattsin tulevassa Fantastic Four -rebootissa. Vuosien 2005 ja 2007 kamalissa Fantastic Four -leffoissa roolissa nähty Ioan Gruffudd saattaa hyvnkin palata rooliin.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness saa ensi-iltansa 6.5.2022.